Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1964868 www.bgdnes.bg

Кралят на черното тото го закъса

Заради огромни дългове конфискуват имуществото на краля на черното тото в Гоце Делчев. Един по един имотите на Борислав Мавродиев попадат в ръцете на съдия-изпълнител.
За продан са обявени два апартамента в центъра на града, построени от семейството на Делчев. Първият, около 120 кв. метра, е обявен за първоначална цена 50 400 лв, а другият за 56 250 лева. Апартаментите, които се водят на името на бащата на Борислав - Костадин Мавродиев, са съвсем нови и били изградени във времето, в което Борислав развивал строителен бизнес. Жилищата са ипотекирани и заради необслужване на кредитите в момента са обект на публична продан.
Борислав Мавродиев стана известен с участието си в организирана група, занимаваща се в черно тото и лихварство. Преди две години заедно с известните в Гоце Делчев Димитър Диамандиев, Николай Камбов, Ангел Ценкин и Атанас Бунов бяха задържани при акция на антимафиотите, станала известна под кодовото име "Тотаджиите", петимата бяха обвинени в лихварство и вкарани в съда за дейността си.
При обиските в домовете им антимафиотите открили документи, запис на заповеди, доказващи лихварската им дейност. Бяха конфискувани и луксозни автомобили на групата. Срещу тях в момента се води дело, но всички са на свобода с парични гаранции. Борислав Мавродиев се ожени и преди около седмица стана баща на момиченце. Според съгражданите му продажбата на апартаментите няма да се отрази на благосъстоянието му, тъй като той живее в чисто нов апартамент в кооперация на същата улица срещу двата продавани апартамента.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама