Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1971989 www.bgdnes.bg

Порносекта примамва политици на гробища

Сръбски политици, общественици, шоумени и университетски преподаватели се оказаха видни членове на сатанинската порносекта "Орден на тамплиерите от Ориента".
Култът, който организира сексоргии на гробища, е сред най-популярните в Холивуд и вече набира своите последователи на Балканите. Според западните медии членове на създаденото от богати европейски индустриалци в началото на XX век учение са Бионсе и съпругът й Джей Зи, Риана, дъщерята на певеца Бо Гелдоф, както и легендарният китарист на „Лед Цепелин“ Джими Пейдж, който не крие принадлежността си към сектата.
"Сатанинските групи имат свои последователи в Белград, Ниш, Нови Сад, Вършац и Тръстеник", твърди Димитрие Пастуович от Дружеството за защита на гражданите от секти "Бедем". "Сред най-известните им обичаи са взимане на халюциногенни вещества на гробища, след което се отдават на разюздани плътски страсти", категоричен е мъжът. "В сеансите си за духовно просветление те опитват да стъпят в контакт с духа на "космическата енергия", когото наричат Айваз. Това всъщност е Сатаната, което означава, че тези хора отричат всичко християнско. Фактът, че членовете на ордена не са агресивни, не ги прави по-малко опасни за младите и неориентирани души", допълва Димитрие. Той споделя, че разполага с данни кои сръбски политици практикуват антихристиянските методи, но все още не разполага с доказателства, за да може да ги оповести.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама