Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1974009 www.bgdnes.bg

Щерката на Брендо проговори: Руса жена ме държеше в плен!

Лара Банева, 11-годишната дъщеря на кокаиновия крал Евелин Банев - Брендо, която бе отвлечена и държана 47 дни в плен, преди семейството й да плати 500 000 евро откуп за живота й, вече разговаря надълго и нашироко с криминалистите, които разследват бандата, която я похити.

Преди дни малката принцеса се е върнала тайно в България с майка си, за да помогне на антимафиотите при разкриването на зловещата банда за отвличания. Лара разговаря всеки ден с криминалисти и с психолози и под формата на неформална беседа отговаря на стотици въпроси.

Реклама

Детето е споделило с ченгетата, че е било държано в плен в къща със закрити прозорци и че за него са се грижели огромен мъж с маска на главата, както и руса жена на средна възраст с физиката на майка й Моника Добринова.

Тайнствената жена, която е помагала на терористите, не влизала с маска на главата при детето, но винаги, когато била при малката, в стаята имало приглушена светлина. Жената чудовище се опитвала да се прави на приятелка на Лара и още в началото на пленничеството на щерката на Брендо я лъгала, че тя е скрита на сигурно място по заръка на майка й и баща й.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама