Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1974257 www.bgdnes.bg

Бизнесмен издъхна на входа на болница, не дочакал линейка

75-годишен бизнесмен издъхна тази сутрин пред вратите на Спешното отделение на болницата в Благоевград.

Бедрос Дюнгелян се почувствал зле и му прилошало на производствената база в с. Бело поле. Сигналът е подаден на телефон 112 около 10:40 часа и веднага е изпратен спешен екип към промишлената зона на Благоевград, а в движение било уточнено, че адресът всъщност е в друга промишлена зона - на село Бело поле на 3 километра от Благоевград, съобщава БГНЕС.

Реклама

За да не губят време, близките на Бедрос Дюнгелян го закарали до Спешното отделение с личен автомобил. За съжаление, мъжът починал преди да получи лекарска помощ, а дежурният в Спешния център само констатирал смъртта му.

За инцидента е информирана полицията, която проверява обстоятелствата около смъртта. Изяснява се защо е имало забавяне на приемане на сигнала на тел. 112.

Дюнгелян става собственик на фирма „Арарат" за производство на метални изделия, след като приватизира бившето предприятие Промкомбинат „МИР" в Бело поле, където има и леярна.

Според Струма.бг, миналата година бизнесменът претърпял две леки операции, но не е имал оплаквания и се е чувствал добре. В четвъртък работил до късно вечерта със сина си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама