Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1975804 www.bgdnes.bg

Син уби баща си

Психичноболен син уби с брадва баща си, като го нацели в слепоочието. Кървавата семейна драма станала в кубратското село Звънарци в четвъртък късно вечерта.
Трупът на 76-годишния мъж бе открит  в дома му. Потъналото в кръв тяло имало порезно-прободни рани по врата, главата и лявата ръка. Трупът е откаран за аутопсия в разградската болница.
След кратко разследване полицията заловила и жестокия убиец. Това е 49-годишният син на жертвата. Мъжът е задържан за 24 часа в РУП - Кубрат.
"Недрет беше психичноболен. Имаше шизофрения. Посягал е и друг път на баща си Ахмед, но никога толкова сериозно. Сега го е нацелил в слепоочието и човекът умря." Това разказа пред "България Днес" кметицата на село Звънарци Нефисе Наим. Жената е категорична, че семейството е било социално слабо и безпаричието е било в основата на повечето конфликти между баща и син.
"Ахмед имаше трима синове. Сам се грижеше за тях, защото съпругата му почина млада. Единият получаваше социална пенсия, другият работеше при чужди хора, за да издържа семейството си, само Недрет не изкарваше пари, но все искаше от баща си", обясни още кметицата.
"Вечерта са се скарали, защото Недрет отново е искал някой лев да отиде в местното заведение да си купи чай и вафла, сред хората да бъде, но явно баща му е нямал", обясни Наим. Кметицата е категорична, че семейството не било агресивно, а Недрет имал слабост само към баща си, все на него посягал, като стане нещо. Иначе бил мълчалив и не говорел с хората. 

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама