Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1976528 www.bgdnes.bg

Въоръжен с нож плевенчанин нахлу в дома на Иван Костов! (обновена)

"Въоръжен мъж влезе рано тази сутрин в къщата на Иван Костов. Нападателят е задържан. Никой от семейството не е пострадал."

Taзи информация излезе около 10:25 ч днес на официалната страница на лидера на ДСБ във фейсбук.

Елена Костова е натиснала паник бутона при нахлуването на мъжа. На сигнала за опасност реагирали дежурни от частен софийски СОТ.

Реклама

От МВР съобщават, че тази сутрин около 8 часа диспечер на частна охранителна фирма подал сигнал в полицията за мъж, проникнал в къща, намираща се в столичния кв. „Драгалевци". На място незабавно били изпратени полицейски екипи, които установили самоличността на мъжа - В.Г. (36г.) от Плевен, с криминалистическа регистрация за кражба.

В хода на разследването станало ясно, че плевенчанинът прескочил в двора на къщата от съседен имот, маскиран и въоръжен със сгъваем нож.

Проникнал в жилището през отворена към двора врата и заплашил стопанката. Жената запазила самообладание и натиснала паник-бутона на СОТ. Автопатрулът на охранителната фирма реагирал незабавно и задържали извършителя на деянието на място.

Работа в полицията по документиране и изясняване на случая продължава.

От 13:00 ч. , Иван Костов ще даде извънредно изявление в централата на партията на бул. "Витоша" 18, вход откъм ул. "Кърниградска".

Очаквайте подробности.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама