Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1984206 www.bgdnes.bg

Променят маршрута на 306 и 413 заради метрото в „Младост"

Маршрутите на автобусите по линии с номера 306 и 413 се променят заради строителството на първия етап от продължението на метрото от станция „Младост 1" до станция „Бизнес парк" в жк „Младост 4", съобщиха от Столична община.


От 15 май до 31 декември 2013 година се въвежда временна организация на движението по част от бул. „Ал. Малинов" в район „Младост" - забранява се движението на превозни средства по лявото платно за движение между ул. „Филип Аврамов" и ул. „Проф. Ал. Тодоров - Балан". Движението на превозни средства в двете посоки ще се осъществява в дясното платно за движение в участъка.

Реклама

В посока жк „Младост 2" автобусите по линия номер 306 ще се движат от ул. „Йерусалим" по бул. „Андрей Сахаров" в посока кръстовището на две нива над бул. „Андрей Ляпчев" и от там до крайната си спирка - двупосочно. Превозните средства ще спират на всички съществуващи спирки.

В посока Централна жп гара автобусите по линия номер 413 ще пътуват от ул. „Атанас Москов" направо по ул. „Проф. Ал. Тодоров - Балан", ул. „Св. Киприян", по дясната лента при кръстовището на две нива над бул. „Андрей Ляпчев" и оттам по бул. „Андрей Ляпчев" по маршрута си - двупосочно. Рейсовете ще спират на новоразкритите временни спирки „Естакадата ж.к. „Младост 2"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама