Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1984540 www.bgdnes.bg

Дебилка поръча смъртта на баща си (Пъклен план)

Бавноразвиваща се тийнейджърка успя да придума гаджето си да заколи баща й, за да избягат заедно.
Със сладки приказки за щастливо общо бъдеще 14-годишната умствено изостанала Морган Лейн Арнолд подлъгала 19-годишния Антъни Бълмър да наръга със специално подбран нож възрастния й баща Денис Лейн, пише "Дейли мейл". В продължение на месеци чрез Фейсбук и Скайп влюбените гълъбчета планират екзекуцията на мъжа и мащехата на Морган - Денийс Гигър, които не одобрявали връзката между децата от градчето Еликот, щата Мериленд. Пъкленият план, спуснат от момичето, предвиждал Бълмър да наръга 58-годишния й баща точно 10 пъти във врата. Годеницата му трябвало да бъде усмъртена с 5 рани повече. След убийството глуповатото момиче и гаджето й планирали да избягат в Калифорния.
"Не знам какво ще правя, ако не го направиш тази вечер", казала по скайпа Морган във фаталната вечер на интимния си приятел. Без много да мисли, младежът пристигнал в дома й в 4 часа сутринта и пристъпил към изпълнение на кървавото нападение. Антъни влиза в спалнята на втория етаж, където Лейн, който бил директор във фирма за недвижими имоти, кротко спи, и почва да го мушка с ножа. Мъжът успява да извика за помощ, което е чуто от годеницата му. Преди Антъни да стигне и до нея, тя успява да се обади на ченгетата. Патрулката пристига, преди децата да убият и нея. Униформените залавят Антъни с оръжието в ръката и с кръв по дрехите му. Приятелката му Морган кротко стои в друга спалня и го чака да изпълни мисията си. Двамата са задържани в ареста без право на гаранция. По време на разпитите следователите попитали убиеца защо жената е трябвало да бъде наръгана 5 пъти повече от годеника й. Отговорът на Блъмър бил, че Морган така му казала, без да му дава обяснения.
Срещу тях са повдигнати обвинения в убийство първа и втора степен и заговор за убийство. Очаква се те да се изправят пред съда, като не е ясно дали магистратите ще приемат за смекчаващи вината обстоятелства, че момичето е малолетно и умствено изостанало. Майка й Синди Арнолд засега отказва коментар.
"Дъщеря ми е ученичка, която се нуждае от специални грижи. Ще направя публично изявление, когато преценя, че това ще е най-доброто за моето много крехко дете със специални нужди", бе единственото, което тя сподели пред местния вестник "Балтимор Сън".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама