Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1985119 www.bgdnes.bg

Милянкова до последно с Чолов

Моделката Ирена Милянкова прекара последните си часове преди да влезе в предаването "Къртицата", в съдебната зала до мъжа си Росен Чолов. Шефът на модна агенция „Еф Ейч Уан" е обвинен в сводничество и склоняване към проституция. Вчера той за пореден път поиска да излезе от ареста, но шефът на спецсъда Георги Ушев не се смили над него и го остави зад решетките.


Милянкова за пореден път дойде да подкрепи в залата бащата на четирите си деца. Тя бе облечена в дълга сива рокля, дънково яке от марката "Виктория Бекъм" и бели ботуши на шарени ивици. Придружаваха я братът на Росен и семеен приятел.
Емоциите, които вълнуваха всички, бяха около предстоящото влизане на Милянкова в тв предаването. Тя разказваше на останалите как майка й ще гледа децата през седмицата, в която манекенката ще се показва от малкия екран.
"Мама ще се грижи за децата, ти минавай да ги виждаш, не се притеснявай", подкани моделката близкия си приятел.
Милянкова откри поне нещо положително в ареста на мъжа й. Тя констатира. че Чолов е отслабнал зад решетките.
"Още може!", възкликна моделката, галейки го по корема.
Докато чакаше съдът да се запознава с нови доказателства, Милянкова и приятелите й отидоха до магазин в близост до спецсъда и си взеха по кутийка кола. В крайна сметка актрисата излезе разочарована от сградата - съпругът й пак остана зад решетките. Преди да бъде отведен, Чолов вдигна палците на окованите си в белезници ръце, за да й пожелае успех в риалитито.

Реклама


На излизане Милянкова броеше дните кога пак ще е свободна и смяташе дали ще може да дойде в съда на 22 май, когато мъжът й ще може да обжалва мярката си.
Иначе съдът прецени, че има достатъчно доказателства Чолов да остане в килията. Оказа се, че и последната задържана по случая - манекенката Ралица Любенова, изявявала се като "маман", е излязла на свобода. Според магистратите нямало данни бившият букер на "Визаж" да е ръководил престъпна банда. Заковават го обаче показанията на 4 момичета, които били предлагани за платени ласки. Други 12 девойки обяснили, че не познават Чолов или не са говорили с него на такива теми.
Заради това, че част от момичетата били непълнолетни, съдът прецени, че дейността на Чолов е с висока степен на обществена опасност. Нямало опасност да се укрие, но на свобода можел да извърши престъпление или да повлияе на показанията им.


 

Изнасял жрици в чужбина


Росен Чолов, известен като бившия букер на "Визаж", е транспортирал лично част от момичетата. В други случаи е използвал шофьора си Пламен Кирилов да превозва красавиците или да събира парите от платената любов. Девойките били предлагани в страни като Сърбия и Косово, заработвали и в България извън столицата. Комуникацията между участниците в престъпната схема била следена със СРС. Записите обаче хванали само кодови думи и общи изрази.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама