Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1990289 www.bgdnes.bg

Ема Уотсън обира Парис Хилтън

Изгората на Хари Потър Хърмаяни е основен фаворит за престижната статуетка "Златна палма" на кинофестивала в Кан.
Родената в Париж млада британска актриса Ема Уотсън е главно действащо лице в най-новия филм на режисьорката София Копола The Bling Ring. Въпреки че това е първата по-сериозна изява на хубавицата на големия екран след края на ерата "Хари Потър", мнозина специалисти предричат, че именно тя ще грабне най-ценното отличие в европейската киноиндустрия. В лентата тя се представя коренно противоположно на образа, които й бе наложен от създателите на сагата за малкия магьосник, при това доста добре. Ролята на 23-годишната актриса е на жадната за слава тийнейджърка Ники, която заедно с приятелите си - също обсебени от Холивуд и звездния блясък, нахълтват в домовете на известни личности, за да ги ограбват. Историята в The Bling Ring е вдъхновена от реални събития, а сред жертвите на обирите са Парис Хилтън, Линдзи Лоън и Орландо Блум. От домовете им са взети пари и предмети на стойност над 3 млн. долара, и то единствено с помощта на дързост и интернет, пише "Гардиън".
Бандитите следят дейността на знаменитостите в интернет и виждат, че са извън дома си на парти или на снимачната площадка. Така разбират, че вратите им са оставени отключени или с изключени охранителни системи. В случая на Парис Хилтън дори има ключ под изтривалката на входа.
"Това не е опит да избягам от образа на Хърмаяни, а по-скоро стремеж към това да се превърна в актриса, която може да играе разнообразни роли, а не да е просто еднообразен типаж", коментира скромно Уотсън пред списание GQ. Превъплъщението на Ема ще бъде оценявано лично от великия Стивън Спилбърг, който тази година е председател на журито. Според кинокритици, ако гениалният режисьор и продуцент посочи Уотсън за победител, това ще я изстреля в орбитата на топзвездите на Холивуд.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама