Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/2015706 www.bgdnes.bg

Ди Каприо със сексуално отмъщение

Мегазвездата на Холивуд Лео ди Каприо се обзаведе с цял харем знойни хубавици на яхта в Кан.
Най-знатният ерген на Америка, чийто последен филм "Великият Гетсби" откри популярния филмов фестивал, приюти за няколко дни изящни създания, които да разхубавят деня му. 38-годишният плейбой не си даде труда да флиртува особено с мацките и през цялото време се излежава на палубата.
"Целта на Лео бе да накара манекенката Кара Делевин, която е новата му тръпка, да ревнува. Няколко дни преди партито на яхтата Ди Каприо опитал всички трикове от арсенала си да убеди 20-годишния модел да се усамотят, но тя не поддаде", разказват близки до актьора. Британската хубавица е пренебрегнала Леонардо, който преди това ходеше с моделите Жизел Бюндхен, Бар Рафаели и Ерин Хийтхъртън, защото е сметнала, че 18-годишната разлика във възрастта им е твърде, твърде голяма.
"Търся си съпруга, но кариерата ми пречи да се обвържа за по-дълго с някоя жена", споделя звездата от "Джанго без окови". "Дългите снимачни процеси са виновни за нещастието в любовта", допълва той. Наследникът на Джак Никълсън като плейбой №1 на Холивуд признава, че пътуването по различни точки на света му пречи да поддържа по-сериозна връзка. Съвсем наскоро името на актьора бе замесено в романтична афера с бившата Мис Косово Афердита Дрешай и даже се заговори за годеж, но нещата отново се развиха по познатия сценарий и всичко се провали далеч преди достигането до олтара.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама