Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/2017776 www.bgdnes.bg

Станишев: Вилнее буря, корабът “България” е с пробойни и скъсани платна

"Трябва да се работи за хората, само това може да възстанови бавно доверието към държавата и институциите", каза в словото си преди гласуването на новото правителство Сергей Станишев.
"Върховенството на закона излиза на преден план - това трябва да е знак и към българските граждани и към европейсикте ни партньори, че променяме нещата в страната", продължи соцлидерът.

"Кабинетът е на хора образовани, подготвени за тежката мисия, която им предстои. Те трябва да направят така, че МВР да служи на хората, на тяхната сигурност и право на защита", обърна се към министрите Станишев.

Реклама

"България не се нуждае от партийно, а от национално правителство, работещо за българската държава и за гражданите й, каза лидерът на БСП. Добре е,че в правителството има трима капитани, това е добър знак, че ще имаме професионално управление на кораба "България".

В лошо състояние сме, платната са разкъсани, вилнее буря, има пробойни по корупса, трябва много опит и много труд за да доплуваме успешно до сигурни води", направи аналогия соцлидерът.

"Трябва да издържите на всичко и да си вършите работата професионално, Вашия успех ще е на всички граждани ,на бизнеса на цялата държава, независимо дали симпатизират на ГЕРБ, БСП или на друга партия, която не е представена в парламента", завърши Сергей Станишев.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама