Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/2018344 www.bgdnes.bg

Братска омраза в розово

Супершантаво отмъщение в розово спретна Ръсел О’Рурк на брат си Стив, докато този си карал меден месец в Гърция с младата си булка Хейли.
По-големият от двамата Ръсел, който е бояджия по професия, издебнал момента на временно отсъствие от новата си къща на близкия си роднина и нацапал цялата й фасада с розова боя и бели точици.  По този начин той искал да си върне тъпкано за шегата на Стив отпреди шест години, когато брат му издигнал пред неговия дом висока стена, която закривала красивия изглед. И всичко това в първата брачна нощ на баткото, който бил зает с далеч по-приятни неща от това да следи какви ги върши зидарят Стив. Оригиналното отмъщение става в британското градче Хамстел Роад в графство Есекс.
"В началото бяхме в шок. Очаквахме изненади от Ръсел, но това надмина всичките ни очаквания. Трудно ни беше да свикнем с розовата къща, но това е доста смешно. Наши познати споделят, че винаги, когато минават покрай дома ни, се усмихват и настояват да остави този цвят на фасадата, който украсява цялата улица", споделя съпругата на Стив О’Рурк – Хайли. "Ръсел много се смял, след като ни боядиса къщата, но обеща да ни помогне, ако решим да си пребоядисаме дома. Промяната започна да ни харесва", добавя Хейли. Единственият недоволен от случката е Стив, който счита отмъщението за прекалено сурово и не вижда смисъл да продължи каквито и да било отношения с батко си, предава Би Би Си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама