Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/2025701 www.bgdnes.bg

Журналистът, "нападнат" от „Атака“, лекувал психологически травми в санаториум

Теодор Ангелов, журналистът от телевизия СКАТ, попаднал в телесна и словесна засада от членове на "Атака", начело с Волен Сидеров, пред парламента в деня на първото му заседание, е бил изпратен на „санаториум" за 2 дни. Така решили от ръководството на медията, чиито представители до голяма степен станаха причина за „атаките" срещу репортера им от страна на Сидеров и националистите му.

Припомняме, че лидерът на „Атака" неистово настояваше пред камерите на почти всички медии в страната Ангелов да се извини за думите на шефа си и лидер на партията „национален фронт за спасение на България" (НФСБ) Валери Симеонов - че избирателите на „Атака" били лумпени.

Реклама

„Всъщност той не се изрази точно така. Той каза, че тези, които са продали гласа си за 30 лева, са лумпени, а тези, които са повярвали на обещанията на Сидеров за 1000 лева заплата са прости. Защото само прости хора могат да си мислят, че някой може да дойде и да направи това", каза още журналистът пред bTV.

По думите му шефовете на СКАТ решили да го пратят за 2 дни в Родопите - за да си почине от нанесените от Сидеров и компания „психологически травми".

Ангелов подчерта, че не е член нито на НФСБ, нито е бил някога член на „Атака", която също се свързваше с въпросната телевизия. Дългогодишният журналист там си спомня как през 2004 година „Волен дойде в СКАТ гол и бос като църковна мишка. Тихичко вървеше по коридорите, а Капка се въртеше около него - и тя облечена с евтини дрехи. Никой не вярваше, че от тази партия „Атака" ще излезе нещо, даже се шегувахме и с насмешка се редяха листите - кой ще е първи втори и т.н."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама