Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/2268469 www.bgdnes.bg

Щерка на развратница взима принц Хари

Най-желаният ерген в световен мащаб - принц Хари, е готов да падне на колене и да поиска ръката на щерката на развратница.
Приятелката му Кресида Бонас, която е дете на известния модел от 60-те Лейди Мери-Гай Джорджиана Лорна Курзон, която има четири брака зад гърба си, се очаква да стане кралска снаха до края на годината.
Третият наследник на британската корона се среща с 24-годишната манекенка от юли 2012 г., като преди нея имаше 7-годишна връзка с Челси Дейви. Миналото лято малкото синче на принц Чарлз и трагично загиналата през 1997 г. лейди Даяна бе забелязан да се гушка и целува с модела на Burberry след парти на премиерата на филма "Черният рицар: Възраждане". Връзката им стана много сериозна и двамата дори подготвят годеж, твърдят от в. "Мирър", като цитират кралски източници. Принцът предизвика подобни слухове по-рано този месец, когато заведе Кресида на романтично африканско сафари. Там през 2010 г. брат му Уилям предложи брак на Кейт. Източници разкриха, че неведнъж Хари е споделял колко специална е Кресида за него. Според британските медии дворецът Кенсингтън се подготвя да направи съобщение за годеж, а сватбата е планирана за пролетта.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама