Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/2908773 www.bgdnes.bg

Сексаферата на Оланд разболя жена му

Любовната афера на френския президент Франсоа Оланд придобива все по-драматични обрати и заплашва да изригне в гигантски скандал, който да разклати властта в Париж. Макар и типична за френските традиции пикантерия, тя не слиза от челните страници на медиите, а Елисейският дворец е принуден ударно да замазва положението.

В неделя официалната спътница на Оланд - журналистката Валери Трирвильор, постъпи в болница в Париж явно под влияние на разкритията за забежките на мъжа й. А вестник "Паризиен" твърди, че няколко часа преди публикацията в списание "Клоузър" държавният глава сам признал на партньорката си за изневярата.

Реклама

Според "Клоузър" 59-годишният държавен глава върти любов с 41-годишната актриса Жули Гайе и дори й ходи на гости вечер в апартамента й. Списанието показа и ексклузивни кадри, на които се вижда как Оланд с каска на главата паркира мотопед пред жилището й. Изданието твърди, че социалистът е придружаван само от един бодигард, който дори носи кроасани на тайните любовници.

От президентската администрация първоначално дадоха да се разбере, че ще съдят "Клоузър" за публикацията, която наричат инсинуация. Това явно се отрази зле на 48-годишната първа дама Трирвильор, която според близките й силно се разстроила от разкритията за авантюрата. Лекарите й предписали почивка, очаква се в близките дни да напусне парижката клиника.

Трирвильор има достатъчно основания не само да ревнува, но и да се страхува от евентуални конкурентки. Самата тя живее без брак с Франсоа Оланд, а двамата се познават още от времето, когато социалистът беше женен за друга важна персона в лявата партия - Сеголен Роаял. Франсоа и Сеголен, някогашна златна двойка на френската соцмладеж, имаха брак от 1978 до 2007 г., от който се раждат четири деца.

Твърди се, че напористата Трирвильор, водеща на политически токшоу програми по телевизията, завърта ума на Оланд през 2005 г. и в крайна сметка го убеждава да се разведе. Изглежда, новата й съперница Гайе е не по-малко амбициозна. Блондинката участва в клип от предизборната кампания на социалиста през 2012 г., в който казва, че кандидат-президентът е "страхотен" и "скромен" и че обича да се вслушва в чуждото мнение.

В Елисей кръшкат по правило

Оланд нямаше да е французин, ако не бе продължил линията на любовчиите в Елисейския дворец. Предшественикът му Никола Саркози дотук има три брака. Малко след като стана президент през 2007 г., той се разведе с втората си жена Сесилия, с която живя 11 години. Нисичкият дясноцентрист от унгарски произход се венча за певицата и топмодел Карла Бруни, която още е с него въпреки упоритите слухове, че искала да го напусне, след като загуби изборите от Оланд през 2012 г.

Знаменитият президент Франсоа Митеран шокира обществеността с разкритието, че има извънбрачна дъщеря. Мазарин Пинжо се появи в редакцията на списание "Пари мач" през 1994 г. с новината, че е биологично дете на държавния глава. После официално присъства на погребението му наред със законното му семейство през 1996 г. За Валери Жискар д'Естен се носеха какви ли не слухове за афери, включително с фотографката Мари-Лор дьо Деке и с плеяда известни актриси.

Реклама
Реклама
Реклама