Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/4825959 www.bgdnes.bg

Извънземни отвличат хора в Хасково

Похищения от НЛО, свързани с предстоящ планетарен катаклизъм, са причина за масовото изчезване на хора от община Хасково, твърди пред "България Днес" уфологът Ценко Симеонов. За последните пет месеца от града като с магическа пръчка се изпариха 96 души. Шокиращата статистика, обявена от МВР, хвърли в истински ужас хората в общината. За повечето от тях вина за превръщането на Хасково в черна дупка има бродещ масов убиец. Версията за кръвожаден маниак категорично се отхвърля от криминалистите. С половин уста местните ченгета признават, че за момента нямат следа или логично обяснение за изчезването на хората.
"Няма как и да имат, защото очевидно не става дума за престъпления. Всички факти по случая подсказват, че става дума за похищения от НЛО", убеден е уфологът Ценко Симеонов. Изследователят на паранормалното се прочу преди няколко години с открития от него череп на извънземно същество край Асеновград.
Според Симеонов изчезванията в Хасково са част от масовата атака от извънземни, на която е подложена България в последните месеци. Самият той почти всекидневно получава сигнали от хора, станали жертва на подобни похищения. Сред тях е дори и известен прокурор от София.
"В огромна част от случаите моделът на извънземните е един и същ. Първоначално се атакува съзнанието на избраната жертва малко преди заспиване. Чрез телепатия се изпраща внушение за силен страх, което има за цел да сломи волята", обяснява Симеонов.
Веднъж подчинен, човек може без проблем да бъде накаран да напусне дома си. Обикновено излизайки от вкъщи, жертвите са принуждавани да отидат на пусто място, откъдето изчезва.
По подобен начин се изпарява и последният изчезнал от хасковското село Клокотница. Пенсионерът Веселин Куновски през последните дни имал доста необичайно поведение, разказват негови съседи. Той е в неизвестност от понеделник следобед. Около три часа Куновски изведнъж излиза от дома си с торба в ръка с обяснението, че отива за липа и повече никой не го вижда. Макар ченгета и съселяни да претърсиха района около селото с обучени кучета, следа от възрастния мъж така и не бе открита.
Огромната бройка отвлечени от НЛО е свързана с наближаващия библейски катаклизъм, който заплашва цялата планета, обяснява уфологът. Самият Симеонов научава подробности за предстоящия апокалипсис, докато е жертва на похищение. От информацията на извънземните той разбира, че катаклизмите ще унищожат огромна част от хората на земята. "Ще оцелеят само тези, които успеят да еволюират до по-висше енергийно ниво. Те имат шанс да се сдобият с почти магически способности", обяснява Симеонов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама