Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5786499 www.bgdnes.bg

3-ма психиатри казват луда ли е Мейзер. Анита скоро няма да излезе от килията

Николай Димов се възбуждал да доказва мъжество, твърдят близките му

Душенето на културиста Ники трябвало да бъде записано на клип за реклама

Трима психиатри посещават Анита Мейзер в следствения арест, научи "България Днес". Те трябва да установят луда ли е скандалната брюнетка и да регистрират отклоненията й, ако въобще има такива. Събеседванията с вещите лица се провеждат на място в пандиза, като силиконката не е извеждана от сградата повече от месец. Разговорите и действията на психиатрите са част от тройната експертиза, назначена от разследващите по случая със смъртта на съпруга й Николай Димов.

Брюнетката с най-голям бюст у нас попадна в килията на варненския арест, след като бе обвинена за убийството на Ники. Културистът бе открит удушен със свински опашки, стегнати през врата, и с вързани крайници паднал до масажната маса в дома на Мейзер.

Реклама

По думите на жена му, която е извикала полицията, двамата правили силов експеримент, като Ники трябвало да скъса свинските опашки, издувайки вратните си мускули. Анита трябвало да запише клип с телефона си и да го пратят на рекламна компания за хранителни добавки, за да ги впечатлят.

Друга версия на разследващите е, че Ники е издъхнал по време на сексуална игра, в която Анита е трябвало да бъде доминантна дама, а Димов неин роб.

От доказателствата към момента става ясно, че Анита не е искала умишлено и планирано да умъртви Димов, твърдят още ченгетата. Затова й обвинението й е за причиняване на смърт по непредпазливост вследствие на средна телесна повреда.

Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли чети в "България Днес"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама