Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5830474 www.bgdnes.bg

Цвети възстановена и усмихната

Вижда се с приятелки, показа се за първи път от инцидента

Свежа, до приятелка и нагласена - така изглежда гимнастичката Цвети Стоянова на първата си снимка след ужасния инцидент от юли, когато тя падна от шестия етаж на сградата, в която живее! Фотосът показва неустоимата грация в отлична форма, върнала предишната си сила и с яркочервено изкусително червило. Гимнастичката се е усмихнала и няма и следа от претърпения инцидент и случилото се с нея. Силният дух на Цвети и приятелската подкрепа на друга от грациите ни - Цветелина Найденова, се виждат ясно от снимката.
На нея Цвети е със скрити от шапката очи, като се виждат белези по деколтето й, които трябва да са от операциите. Двете приятелки са се прегърнали, като са с весели усмивки. След като стана ясно, че Цвети се възстановява след инцидента, бе съобщено, че тя не е в добро физическо състояние. Заради дългото лечение от близо три месеца, които прекара в "Пирогов", тя бе отслабнала драстично. "Мускулите й почти ги няма", каза и бабата на гимнастичката Цеца. Тогава възрастната жена разказа, че Цвети ежедневно се подлага на активна рехабилитация в специализиран медицински център. Затова и красивото момиче не се бе прибирало вкъщи. Явно обаче всичките грижи покрай 22-годишната ни златна медалистка са дали своя резултат, защото на първата си снимка тя изглежда в отлична форма, пълна с енергия и в никакъв случай не изглежда болезнено слаба.
Най-голямата еуфория около Цвети Стоянова ще бъде, ако тя се появи на бенефиса на златните момичета от ансамбъла по художествена гимнастика в "Арена Армеец" на 17 ноември. Президентът на родната федерация по художествена гимнастика Илиана Раева вече заяви, че Цвети е получила покана и е много вероятно да присъства на шоуто. Тя уточни, че Стоянова иска да присъства на събитието, но първо ще трябва да получи разрешение от лекарите, грижещи се за нейното здравословно състояние.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама