Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6084953 www.bgdnes.bg

Орлин смени Яна със SEX бомба

Забрави за танцьорката

 Новата на Павлов няма срам, показва всичко

Сексапилна млада хубавица топли кревата на един от най-желаните родни ергени!
Орлин Павлов най-сетне прежали танцьорката Яна и си хвана супер секси младо гадже, което гордо показва пред познатите си.


Манекенката и актриса Цветелина Роскин, подвизаваща се в светските среди с псевдонима Лина, без проблем омая хубавеца и успя да спечели сърцето му. След години самота, сълзи и еднократни флиртове Павлов намери жената, на която да се довери.
Чаровната блондинка е от Плевен и от малка се занимава с мода. Цвети е горда притежателка на перфектните форми за манекенка и редица известни марки я наемат за рекламно лице. Именно заради външния вид на плевенчанката тя се запознава с певеца, след като е избрана да участва в негов видеоклип.

Реклама


Орлин има редица поводи за ревност. Сексапилната красавица има хиляди последователи в социалните мрежи и стотици мъже, които точат лиги по нея. Новата на Павлов не се притеснява да позира по бельо, да показва дупе и гърди и палаво да предизвиква мъжките фантазии.


Цветелина е първата мадама, с която певецът се появява след раздялата си с Яна. Двамата няколко години живееха под един покрив и демонстрираха стабилна връзка, която се оказа, че е само фарс. Танцьорката би шута на Орлин и се хвана с дискотечния бос Петко Димитров, от когото вече има две момчета.
Павлов и новата му изгора все още не мислят за сватба и наследници, а се радват на любовта и свободата си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама