Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6176864 www.bgdnes.bg

Чудовището от Лох Нес е изчезнало?

Възможно ли е Неси да е мъртво? Това е най-често задаваният въпрос по темата в последно време, тъй като от 8 месеца насам няма никакви данни за него, пише "Дейли Мейл".

Последно Неси е забелязано през август миналата година. Опасенията за смъртта или изчезването му се засилват след сериозен ръст в появяванията му през 2016 г. По-рано група артисти от Глазгоу са изявили желание да направят Неси постоянно пребиваващо на Великобритания след Брекзит, но Министерството на вътрешните работи на Шотландия отказало предложението.

Реклама

"Миналата година е рекордна за 21 век заради 8-те появявания на Лохненското чудовище. Оттогава обаче никой не го е забелязал, може би е изчезнало?", коментира официалното лице, което следи появяванията на Неси Гари Кембъл.

"Освен това последният път, когато беше забелязано, беше доста необикновен. Подобно нещо не се беше случвало от 4 години и се надявахме по Великден с идването на повече туристи, все някой да заснеме чудовището от Лох Нес", допълни той.

Жена от Тексас, САЩ е получила $1 000 през миналата година за снимка, на която се вижда нещо тъмно и огромно под повърхността на езерото.

Превод и редакция: Зорница Йосифова

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама