Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6233263 www.bgdnes.bg

На 70 г. Сюзан Сарандън с дълбоко деколте и цепка в Кан

Младите звезди

като по калъп в

цвят шампанско,

разнообразието на

червения килим

дойде от

ветераните в киното 

Филмовият фестивал в Кан стартира на 17 май и в продължение на 11 дни ще бъде в центъра на културните събития. Това е юбилейното му 70-о издание и отново на червения килим събра десетки световни знаменитости за своето откриване.

Тази година дефилирането пред обективите раздели новите имена от актрисите, превърнали се вече във ветерани. Наперени, предизвикателни, разголени и много секси, младите актриси и модели обаче изглеждаха като извадени по калъп. Рокли в цвят шампанско с доста идентичен дизайн бяха избрали голяма част от тях за появата си на първата и втората вечер. А това наложи заглавията по медиите, че бледият цвят е доминиращ в Кан. С почти еднакви тоалети се появиха топмоделът Бела Хадид и манекенката и актриса Емили Ратайковски. На първата горната част от облеклото бе тип бюстие, а на втората роклята бе с тънки презрамки. Влачещи се по земята и

Реклама

с дълбоки цепки,

стигащи до бикините,

на едната разголен бе левият, а на другата - десният крак. Но като визия самите рокли бяха почти еднакви. 

Преди откриването на фестивала Емили Ратайковски пусна в социал

ните мрежи снимки от подготовката си за галавечерта. На един от кадрите тя позира с грим, прическа, масивно колие и гола, все още без рокля, леко прикрила гърдите си с ръце. На следващия ден отново бе решила да покаже перфектната си фигура и мина по червения килим с прозрачен черен гащеризон от дантела, на който отзад бе закачен дълъг черен и надиплен шлейф.

За да не изостава от връстниците си, в същия цвят шампанско и с изцяло гол гръб бе и моделът, с който се появи младата актриса

Лили-Роуз, дъщерята

на Ванеса Паради и

Джони Деп

Изключително нежно създание, абсолютно копие на майка си, тя заложи на почти дискретния сексапил с леко прозиращата рокля в горната си част, под която нямаше сутиен.

Цветът и разнообразието дойде от ветеранките във филмовата индустрия. Категорично най-обсъжданата звезда бе Сюзан Сарандън. 70-годишната актриса сложи в малкия си джоб много от три пъти по-младите си колежки, събирайки вниманието и погледите на всички със своя тоалет. Тя се появи с тъмнозелена кадифена рокля с толкова изрязано и пищно деколте, че много мъже започнаха да разбират Макрон. Тоалетът бе и с дълбока цепка, но тя почти не бе забелязана на фона на деколтето. Естествено, тази визия на Сюзан Сарандън предизвика и негативни коментари, че подобна демонстрация на пищна гръд не е подходяща за нейната възраст. Но те бяха приети по-скоро като злобни изказвания, защото е очевидно за всички, че тя има късмета да остарява красиво и гордо може да го демонстрира.

Противоречиви изказвания имаше и за роклята на Джулиан Мур. Яркочервеното се сливало с цвета на косата ѝ, твърде много били и перата по тоалета. Но повече бяха похвалите да се спре на модел от висшата мода на “Живанши”. Елегантната рокля изпъкваше на фона на доста по-семплите фусти в цвят шампанско и сред доста присъстващите черни облекла. Точно в черно пристигна

Реклама

ослепителната

Моника Белучи - с

гащеризон,

който в контраст с останалите разголени тоалети покриваше цялото ѝ тяло от глава до пети. И въпреки че не заложи на предизвикателна визия, тя бе изключително стилна. Ева Херцигова и Ума Търман също демонстрираха високата си класа и както винаги бяха еталон за елегантност.

Реклама
Реклама
Реклама