Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6371646 www.bgdnes.bg

Секси учителката роди!

Зубева и Скримов на седмото небе заради Ася

Най-секси учителката Силвия Зубева роди!
Красивата брюнетка дари волейболния национал Тодор Скримов с дъщеричка в последните часове на 1 август. Името, което са избрали двамата влюбени за новороденото си бебе, е Ася. То се появи на бял свят в столичната болница "Майчин дом".

За да посрещне най-скъпия си подарък, Зубева се довери на д-р Веселин Дяволов и екипа му. Те се погрижиха учителката да бъде добре обгрижвана през цялата бременност и по време на раждането. Д-р Дяволов е началник на отделението за "Високорискова бременност" към "Майчин дом" и изявен специалист в акушерството, вероятно това е причината младата даскалица да повери живота си именно в неговите ръце.

Реклама


"България Днес" се опита да се свърже с младите родители за коментар, но разбираемо телефоните им бяха изключени, за да могат да се насладят на първите споделени мигове с детето си. Въпреки това развълнуваната майка сподели щастието си в социалните мрежи.


"Щастието има много цветове и нюанси, подарихте ни не просто смисъл за утре, дарихте ни бъдеще. Отсега за нас има утре, има слънце, дъжд и дъга, има любов и прекрасна умора... имаме най-ценното - нашата дъщеричка Ася", сподели гордо даскалицата.


Още в началото на бременността си Зубева взе решение да не афишира бременността си и спря да преподава на малчуганите в столичното 119-о училище. В началото на годината "България Днес" пръв съобщи за бременността на най-сексапилната родна учителка, която още през март излезе в дългосрочен отпуск, за да може пълноценно да изживее най-щастливите моменти в живота си.


Стотици колеги и приятели на любимата на цяла България учителка й честитиха новата рожба. "Майките с дъщери са благословени, а бащите най-щастливи! Да расте малката Ася здрава и щастлива!", коментира колежка на Зубева от столичното школо. Популярният директор на 119-о и бивш зам.-министър на образованието Диян Стаматов бе сред първите, честитили рожбата на младото семейство. "Да ви е жива и здрава!!!", лаконичен е бившият министър.


Чаровната брюнетка и волейболистът Тодор Скримов се врекоха във вечна вярност в началото на юли, за да могат да са официално бракосъчетани, преди да се роди детето им. Те не разкриха подробности около сватбата си, но Зубева бе красноречива, че това е мъжът на живота й и иска да бъде с него завинаги.


През 2014-а българската учителка предизвика фурор, след като нейна снимка обиколи родни и чужди сайтове, а хиляди я провъзгласиха за най-сексапилната учителка в България. Преподавателката призна, че е получавала хиляди неприлични предложения от непознати мъже, но не отвръщала на поканите, а чакала човека, който наистина ще я заслужава.


Година по-късно съдбата я среща с мъжа, който остави траен отпечатък в живота й. Тодор Скримов познава красавицата от десетките постове в социалните мрежи и остава запленен от нея. Спортистът е твърдо решен да намери път към младата госпожица. Намеренията му са увенчани с успех и той печели сърцето на най-желаната българка, като тази година двамата затвърдиха по всички официални начини своята любов, а вече са и горди родители на малката Ася.

Реклама
Реклама
Реклама