Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6394526 www.bgdnes.bg

Пищова с три вибратора за ЧРД

Дава ги на жени, с които не иска да прави секс

Три вибратора получи за 62-ия си рожден ден Митьо Пищова. Това се похвали пред "България Днес" великотърновският бохем.

"Не исках подаръци. Вибраторите ще ги подаря на жените, с които не искам да спя. Да си спомнят за мен - големия любовник", похвали се бизнесменът.

Реклама

Във вторник вечерта поостарелият Казанова отпразнува 62 години с пищни тридневни тържества и заря в Несебър. "Празнувах и в Равда.
"Раздадох безплатен курбан и 3 агнета за бедните. Изядоха се много бързо. Искам хората да ме запомнят с добро", добави още бохемът.

Пищова сподели, че за рождения си ден си събрал все отбрани гости. Сред 120-те присъстващи били трите му бивши съпруги и настоящата му любовница. "Имаше много миски, все съм ги минал", разкри още Митьо.

Вечният сваляч разказа, че е пръснал много пари покрай празника си, но не ги брои. "Имам пари, ще ги дам на бедните, на църквата. С останалите ще живея", добави Пищова. Преди месец той спечели от тотото близо 23 000 лева и категорично отсече, че ще пръсне печалбата по жени и разврат.

Днес почти цялата сума се е изпарила. "Пари винаги ще има, искам да живея", философски обобщи Димитър Маринов, както е истинското му име.
За празника Голяма Богородица Митьо отишъл на църква, за да благодари на Бога, че го е спасил десетки пъти от смъртта. "Оставих няколко стотачки, ще отидат за добри дела", разказа великотърновецът и благодари на всички доктори, които го спасили от вечните мъки.

След като се завърне в старата столица, Пищова се зарече да отдели пари и за тамошния старчески дом. "Няма да ги забравя старите женички, ще им давам, докато мога", завърши в типичния си стил Пищова

Реклама