Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6628105 www.bgdnes.bg

Сестрата на Васил Илиев роди близначки

Мариана крила, че е бременна, и от приятели

С прекрасен коледен подарък се сдоби сестрата на Васил и Жоро Илиеви - Мариана, която преди броени дни роди близначки, научи ексклузивно "България Днес".

Имената, които родителите са избрали за новите членове на семейството, са Ема и Александра. Едната госпожица е кръстена на баща си Емил, а другата на дядо си Александър. Мариана и мъжът й имат и голям син, който пък е Георги, на името на своя легендарен чичо.

Реклама

Щастливата майка реши да се похвали във фейсбук с радостното събитие, като качи снимка на двете близначки заедно с батко им Жоро. Новината за минути взриви социалната мрежа. Стотици коментари, хиляди лайкове и споделяния отбелязаха появата на новите членове на семейство Илиеви.

От коментарите под кадъра става ясно, че мнозина приятели на Мариана са изненадани от появата на бебетата. Малката сестра на разстреляните босове ревностно е пазила в тайна своята бременност дори от свои близки приятели заради суеверие и лоши очи.

"Дори не знаех, че си бременна!", "Страхотна новина!", пишат близки до семейството в коментари под снимката с трите дечица.

Щастливата новина за новите членове на клана Илиеви не оставила равнодушна и иначе суровата и чепата баба Венка - майка на разстреляните босове Васил и Георги Илиеви. Тя място не можела да си намери в родния Кюстендил и вече седмица черпела съседи и приятели за здравето на двете си внучки, разказват запознати.

Венка има тежка съдба. Съпругът й Андрей си отива, когато е едва на 38 години, и на вдовицата й се налага да отгледа сама трите си деца - Георги, Васил и сетра им Мариана, без чужда помощ. След показните убийства и на двамата й синове тя е съкрушена от мъка и единствено дъщеря й е нейна утеха и подкрепа. Сега усмивката не слизала от лицето на щастливата баба, радват й се приятели.

Реклама

Наследяват богатството на ВИС

Новородените близначки ще наследят голяма част от огромното богатство, оставено от Васил и Жоро Илиеви, твърдят запознати.

Това става възможно, след като наскоро вдовицата на Георги Илиев – Мая, реши доброволно да подели богатството, което получи след разстрела на босовете на ВИС.

Така след десет години скандали и подмолни войни сестрата на основателите на групировката Мариана Илиева и дъщерята на Васил Илиев най-после може да вземат пай от полагащото им се по право наследство, оценявано на почти половин милиард, твърдя запознати.

След разстрела на Георги Илиев на Слънчев бряг през 2005 година целият легален бизнес на братята премина в ръцете на Мая Илиева. Малката сестра Мариана Илиева пък трябваше да се задоволи единствено с плажния бар в Приморско, който Жоро и Васил й бяха осигурили приживе.

Екип на "България Днес"

Реклама
Реклама
Реклама