Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6777521 www.bgdnes.bg

Бачкатор надут отзад. Индиец пуква от свръхдоза въздух в задника

Компресор в задника на колега напъхват гадни работници в завод и го надуват като балон.

Сцена на трагичната "злополука" е фабрика за фенери близо до Делхи, Индия. Бачкаторският колектив решава да се изгаври с един от служителите, Равиндер, като си устрои малко анално забавление. 40-годишният слаб мъж е приклещен от няколко едри фрезисти. Те обездвижват ръцете му с въже, свалят му панталона и гащите и напъхват маркуч на компресор в ануса му. Включват машината и пръсват дебелото черво на своята жертва.

Реклама

От задното отверстие на горкия Равиндер шурва кръв като водопад, а той се сгърчва в страшни мъки и завива на умряло. Част от извършителите се стряскат от постъпката си и откарват надутия Равиндер в мизерната местна лечебница. Оттам пострадалият е преместен в болница, където му е направен обстоен преглед. Установени са множество разкъсвания на червата, кръвоизливи и увреждания на вътрешните органи.

Равиндер умира в същия ден. Трагедията шашва някои от колегите на починалия и те си признават пред полицията. Работниците издават и вдъхновителя на изтезанието - Анян Мисра. Разследването установява, че Равиндер е помогнал на Анян да се устрои на работа в завода и е надут от "благодарност".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама