Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6881415 www.bgdnes.bg

Николета и Ники М. се сгодиха

Задава се сватба на годината

Докато са на романтична почивка на Карибите

Пръстен за 50 бона дал вратарят на моделката. Тя казала "да" и скоро ще става булка

Николета Лозанова се сгоди!

Плеймейтката каза "да" на половинката си Ники Михайлов, който най-накрая се реши да й предложи. Синът на шефа на БФС падна на колене пред сексбомбата и я попита дали ще се омъжи за него. Лозанова, без да се замисля, изстрелва заветното "Да!" и приема предложението на своя любим.

Реклама

Пръстенът, който Ники М. подарява на Николета, е с огромен диамантен камък. Цената на скъпарското бижу със сигурност надхвърля 50 000 лева. То е правено по поръчка от една от най-известните марки в световен мащаб.

НиЛо вече гордо носи пръстена на лявата си ръка и се зарича, че никога няма да го свали.

От дълго време плеймейтката твърди, че Ники е точният човек за нея, и чака предложение за брак от няколко месеца. Най-накрая Михайлов-младши се решава на голямата крачка и решава да предложи на любимата си.

Самият Михйалов-младши само чака подходящия момент. Решава да направи предложението, докато двамата са на романтична почивка в тузарския курорт Пунта Кана в Доминиканската република. Бившият страж на националния отбор по футбол изненадва по съвършен начин своята възлюбена.

Ники М. води половинката си в градината на ресторант, нает специално за двамата. Заведението е украсено празнично, но Лозанова не подозира защо. Точно преди да седнат на масата си, Михайлов-младши прави най-важната крачка в живота си и вади огромния диамантен пръстен.

Николета не пропусна да се похвали с бижуто от половинката си в социалната мрежа. За няколко часа приятелките на силиконката я заринаха с поздравления за годежа в социалните мрежи.

Реклама

Ники М. и Лозанова се събраха отново в началото на миналата година. Преди това те имаха бурна връзка, като постоянно се разделяха и събираха. По време на първия им романс преобладаваха повече скандалите и караниците, отколкото любовните послания.

Първоначално Лозанова и Ники М. криеха, че са се събрали отново, но все пак решиха да "светнат" обществото, че са двойка. Откакто са заедно, двамата са почти неразделна.

НиЛо и синът на шефа на БФС живяха няколко месеца заедно в Кипър, където вратарят играеше. Те често пътуват до екзотични дестинации, където се наслаждават на красотите по света.

Близки до двойката споделят, че Лозанова и Ники ще свият любовното си гнездо в България. И двамата са категорични, че искат да създадат семейство, тъй като е най-важното нещо в живота на всеки.

"Готова съм за дете и искам да се случи скоро. Усещам, че моментът наближава", призна Лозанова няколко месеца след като се събра отново с Михайлов-младши.

НиЛо с брак и дете от Божинов

Николета Лозанова направи баджанаци две от едновремешните звезди на националния ни футболен отбор. Плеймейтката заби първо Ники М., но го изхвърли от леглото си. След забежката си с вратаря тя реши да се хвърли в кревата на друг талант - нападателя Валери Божинов.

Връзката на Божигол и НиЛо се разви супербързо. Двамата сключиха брак, след което на бял свят се появи и първородната им рожба - Никол. Няколко години след това Божинката и Николета се разделиха шумно. Дълго време те се плюеха по медиите, но в името на детето си заровиха томахавките.

Реклама
Реклама
Реклама