Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6910396 www.bgdnes.bg

Близначката Влади вдига мръсна сватба Хвана букета и предложи брак на гаджето си Стефан

Край на разврата, казва палавата рошава близначка Влади! Тя не издържа и предложи брак на дългогодишното си гадже - рапъра Стефан Симеонов, известен като Стефонския от рап дуета YBBY.

Предложението в стил "дами канят" е отправено по време на намазаната тузарска сватба на друг БГ рапър - Димчо, която се състоя във Варна миналата седмица. Гостите загърбиха традицията, според която само булката трябва да е в бяло и се облякоха и те така - досущ като Пъф Деди в рап клип от 90-те години.

Реклама

Явно романтиката дойде в повече на разкрепостената близначка Влади, която се втурна с хъс да хване букета. След като изблъска всички девойки и грабна китката, тя директно застави любимия си да мине с нея под венчилото възможно най-скоро.

"Ние сме следващите", написа гордо проектобулката под снимката с благоверния си, а отдолу заваляха лайкове и захаросани коментари от фенове и злоради колеги. Една от първите, която захапа новината, е певицата Дара, която дори заподозря конспирация в хвърлянето на букета.

"Мръсна сватба предстои", коментираха и други неизвестни авери на рапърите. И как няма да е мръсна, като в центъра на купона ще са двете хищни хиени, известни със страстното си държание. Преди време цяла България дъвчеше пикантните подробности от будоарите на близначките, след като в интернет плъзнаха кадри от мръснишки видеоклип. На него се вижда как една от двете прелъстителки, облечена като медицинска сестра, си играе с мистериозен мъжага и му прави орална любов. Покрай порновидеоклипа сестричките добиха светкавична слава. Твърди се, че на видеото е близначката Алекс, но пък в последния клип на секси бръмчалките и Влади не й отстъпва в лекото поведение. Двете прославят в новия си хит "мерака" към противоположния пол, а ние само допускаме, че за къдрокосите тигрици сексът никога не е бил мираж.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама