Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6941773 www.bgdnes.bg

Мис Тигрова слиза от пилона

Мая стриптийзьорката се цани за рецепционистка, но я уволняват експресно

Нов живот без чекнене по пилони за пари започва скандалната интернет сензация Мис Тигрова. Мая Салмова, както е истинското име на стриптийзьорката, е напуснала работа в нощния бар и се е изнесла от София.

За емоционалния катарзис и смяната на имиджа си съобщава самата тя в новата си фейсбук страница. Танцьорката е твърдо решена да се засели край морето, но мисия номер едно е първо да си намери работа там.

Реклама

Преди седмица Мая се отправя към Царево. Там се пробва като рецепционистка в луксозен комплекс. Вместо да си наляга парцалите и да разучи програмите на администраторите, Тигрова е твърде заета да снима басейна за служители и да пуска клипчетата в интернет. Това прави лошо впечатление на мениджърите на хотела. Те изтърпяват ексцентричната танцьорка само ден и след това й показват вратата.

Мис Тиргова не пада по гръб при първото изпитание. Тя посреща отношението на работодателите с развят среден пръст за всички, които не я наемат, като им посвещава видеоклип.

За да е пълна промяната, Мис Тигрова е продала и колата си, като смята да яхне колело. Сменила е и любимия. Пословичният й любовник Цецо Боклука вече е минало, но на фронта се е появил нов клиент от стриптийз бара - Стоян. За съжаление и той разбива сърцето на Мая точно преди да отпътува от столицата. Последната им среща е вечерта преди Тигрова да отпраши с автобуса към новия си морски живот.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама