Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7004493 www.bgdnes.bg

Скриха гледката на Данчето Христова

Йорданка Христова замина на почивка във вилата си в Царево. Легендарната певица ще остане на морето през целия месец август, научи "България Днес".

Грандамата на естрадната музика у нас притежава китна двуетажна къща в елитния квартал "Василико" в морското градче. Тя не пропуска лято, без да отскочи до вилата си. Имението не е голямо, но притежава прекрасна зелена градина.

Реклама

"Къщата я имам от 20 години. Там е супер. Преди беше по-спокойно. Сега доста се застрои. Имам много приятели там. Още от 60-те години съм ходила в Царево и ми е харесвало", разкрива Данчето специално за читателите на "България Днес". Показваме и снимки на прекрасната постройка, която до неотдавна е на първа линия над морето. Отскоро пред нея са построени няколкоетажни семейни хотели, които скриват гледката на Христова към морето.

"Все пак това е град, който се развива, разраства се, има нужда от нови сгради. Пред мен по проект трябваше да бъде градина с алеи за разходка. Хората няма само да ядат и да се пекат, трябва и да има къде да се разходят. Има нужда от зеленина и въздух. Но градоустройственият план се промени и построиха нови сгради пред моята къща. Гледката към морето ми се скри, но поне ми спряха вятъра, че много духаше. Все пак в Царево е доста по-спокойно от Слънчев бряг например, където стана като Китайска стена. Ако не си на първа линия, направо може да се задушиш от хотели", оплаква се великата изпълнителка.

Йорданка Христова е много тачена от съседите си в Царево. "Тя е прекрасна комшийка. Никога не сме имали проблеми с нея. Услужлива е и винаги усмихната", споделя Стефан Абрашев, който държи семеен хотел в непосредствена близост до къщата на Данчето.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама