Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7418618 www.bgdnes.bg

Асен запозна баща си с гаджето

Христо Мутафчиев впечатлен от красивата мома, двамата заедно на сцена

Асен Мутафчиев, симпатичният и талантлив син на Христо Мутафчиев, се загаджи с млада и красива мома, с която запозна баща си малко преди да започне началото на церемонията за раздаването на наградите "Икар", видя "България Днес".

През цялото време, докато бе до красивата тъмнокоса мома, Асен цъфтеше, а когато Христо се доближи до него, той му подшушна нещо и Мутафчиев-старши се здрависа с момичето. "Ей, каква прекрасна двойка са двамата", цъкаха с език клюкари, застанали до Асен и тайнствената красива дама.

Реклама

Мутафчиев-младши от половин година е у нас. Той се върна, след като опита да кривне от руслото на актьорската професия. Красавецът е завършил в класа на Стефан Данаилов, но дълго време се опитва да се занимава с други неща. Изненадващо замина за Англия за две години и половина, където опита да пробие, явявайки се на различни кастинги. Животът в Лондон обаче е безбожно скъп и Асен захванал всевъзможни дейности - разнасял пици, работил по строежи. Скоро разбира, че актьорският пробив в родината на Шекспир е почти невъзможна задача, и се върна у дома. "Синът ми никога не се оплаква. И това ме радва, защото е мъжкар. Сам иска да си постига нещата", споделя Мутафчиев за Асен. След като се върна в родината си обаче, с работните ангажименти се захвана майката на момчето - Лиза Шопова. Актриса и режисьор, тя написа пиеса и даде главните роли на любимите си мъже - синът и бившият съпруг. "Трима мъже и една Маргарита" е пиеса, която вече се играе в Сатирата с пълен успех.

"Много съм щастлив, че отново съм на сцената. Това е моето място", сподели 25-годишният Асен, който е плод на студентската любов между Лиза Шопова и Христо Мутафчиев. Той израства зад кулисите на театъра и естествено тръгва по пътя на родителите си, а както е видно, вече и гадже си има.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама