Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7545974 www.bgdnes.bg

Втора сватба за Софи Търнър и Джо Джонас

Звездите от "Игра на тронове" на тържеството във Франция

С пищна церемония пред десетки известни личности актрисата Софи Търнър се врече във вечна вярност на певеца Джо Джонас.

Макар че бракът на звездната двойка е факт от няколко месеца, те отпразнуваха още веднъж любовта си. Този път не беше тайно. Сватбата се състоя в старинния френски замък Шато дьо Туро в Сариан. Сред звездните гости бяха голяма част от екипа на "Игра на тронове", в който Търнър участва. Колежката на булката Мейзи Уилямс, актьорът Уилмър Валдерама с приятелката си, манекенката Ашли Греъм и съпругът й са само малка част от известните личности, които присъстват.

Реклама

Братята на Джо - Кевин, Ник и Франки, бяха негови свидетели. Момчетата Джонас залагат на класически черни смокинги. От своя страна Софи блесна в прелестна рокля на дизайнерска къща "Луи Вютон". Роклята е с дълъг шлейф и дантелени ръкави, а красивото лице на 23-годишната Софи е покрито с воал.

Единственият кадър от тържеството споделят самите младоженци в своите инстаграм профили. Гостите на церемонията учтиво са помолени да не качват снимки в социалните мрежи. По време на тайната им церемония през май приятел на двойката пуска клипче и огласява публично интимния момент.

Двойката бе във Франция повече от седмица, за да се подготвят за събитието. На сватбата, също в костюм, присъства и кучето на младоженците - Порки.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама