Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7565930 www.bgdnes.bg

Сираков запозна сина си с плеймейтки

Бизнесменът си търси гадже

100-те манекенки заведе сина си на еротичен конкурс

Синът на столичния плейбой Христо Сираков тръгна по неговите стъпки. 100 манекенки заведе 13-годишния си син на събитие с голи плеймейтки. Сираков вкара сина си в нощен клуб и момчето спокойно можеше да огледа разголените момичета. Появата на Сираков със сина му смути част от присъстващите, които коментираха с половин уста, че не го намират за редно.

Самият Сираков няма подобни задръжки. Той сподели на всеослушание, че не вижда нищо лошо. Това дори не е първа подобна изява на наследника му от Ирен Онтева - Кристиян. Още когато е бил едва на 6 години, Сираков пак го е завел да гледа отблизо конкурса "Мис Плеймейт".

Реклама

Наследникът на известната двойка видимо е пораснал. Той учи в престижно училище и в последно време прекарва повече време с баща си, отколкото с майка си Ирен. Моделката пътува много в чужбина. Тя има богато гадже французин и често може да бъде засечена в Монако и Сен Тропе.

За разлика от нея, Сираков отново е самотен, след като се раздели с последната си приятелка манекенка - Дениз. Двамата бяха няколко месеца и открито демонстрираха връзката си. На Христо в последно време хич не му върви с жените. Това е поредната плеймейтка, с която се разделя скоростно след Жанета Осипова и Анна-Мария Чернева. Преди това бе зарязан и от Биляна Евгениева, която му изневери публично с Благой Георгиев.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама