Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7650807 www.bgdnes.bg

Катето Евро храни Сашо Кадиев с попара

Славена Вътова показа нов силиконов балкон 

Чиния с попара направо на сцената занесе Катето Евро на сина си Сашо Кадиев, който е водещ на стартиращото шоу "България търси талант". Минути преди това голямата актриса накара наследника си да покаже своите таланти - да пее и да рецитира басни.

"Хапни си, мама, да не се притеснявам, че си гладен. Това е любимото му ядене. Всяка сутрин те мисля дали си ял", каза Евро, докато носеше попарата към Кадиев.

Реклама

Сашо изобщо не се притесни и започна да сърба любимото си ядене като хлапе. Налята силиконова гръд показа Славена Вътова.

Друг участник в шоуто също събра погледите. Мис България за 2006-а Славена Вътова напомпа гърдите си, видя "България Днес". Чаровната брюнетка решава да мине в отбора на силиконките. След две деца гърдите на красавицата не са същите, както преди. Затова тя решава да ги повдигне и да мине на следващия размер.

Славена показа новите си придобивки. Красавицата е част от журито през тази година. Още щом се появиха информации, че ще подбира участниците, феновете на световното шоу се зачудиха какъв талант има Вътова и какво ще прави в предаването. Славена отвърна подобаващо и затвори устите на хейтърите. Пред гостите тя показа завидни умения в балета и шашна всички.

"Балетът не е моят талант. Направих четири тренировки и ми хареса. Аз нямам конкретен талант като останалата част от журито. Но това не значи, че не мога да оценявам правилно. Талантът е във въоръжението ни", каза Вътова пред "България Днес". Желаем й успех!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама