Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7705795 www.bgdnes.bg

Проф. Христо Мермерски: Излекувах рак с картофи и сода

С корени от шипки мъж пребори пиелонефрита, а беше на смъртно легло

КОЙ Е ТОЙ

Проф. Христо Мермерски е доайенът на природната медицина у нас. Наскоро познавачът на билколечението издаде 31-ата си книга. В тях заедно със сина си д-р Йонко Мермерски разкриват тайните на лечението на редица болести и показват силата на народното лечение. Професорът разкрива как бърза и ефикасна може да бъде битката с рака, пиелонефрита и други коварни болести.

- Проф. Мермерски, дойде сезонът на хремата, течащите носове и сълзящите очи. Как да ги избегнем и лекуваме?

Реклама

- Интересното е, че всеки един от нас носи 3-4 кг бактерии повече, отколкото са клетките. Токсините са натрупани вследствие на лоша вода, лоша храна и лош въздух. Има лекарство, което унищожава вирусите още в самото начало. Ако получиш хрема, зачервяват ти се носът и очите, там се развиват вируси или бактерии и микроби. Като вземеш клечка за уши и потопиш в този разтвор, който съдържа прополисова тинктура и още четири билки, и като вкараш последователно в двете ноздри, след 3 минути няма хрема.

Освен това - дойде младо и хубаво момче с рани и зачервяване по цялото лице. Страшна работа. Не мога да се покажа пред хората, загивам - ми казва то. Ще вземеш едно тампонче, му отговарям, и намазваш цялото лице и зад ушите с този природен продукт. След 10 дни дойде и цялото му лице бе изчистено. Още 10 дни му казах да маже, за да не рецидивира. Този продукт няма аналог в цялата природна медицина. Има и природен продукт, който пречиства плаките в кръвта.

- Какъв е той?

- Това е напитка, подобна на лимонада. Всеки ден, пиейки от нея, ние пречистваме кръвоносната система само за 20-30 дни, без да дадем и стотинка повече, отколкото е дневният ни порцион.

- Все повече заболели от рак има у нас в последните години. Можем ли ефикасно да противостоим на тази мрачна тенденция?

- Мой близък имаше рак на кръвта. На главата му се издигна огромно образувание. Тази болест се лекува по един много елементарен начин. Раковите клетки в алкална среда не могат да се развиват. Когато PH е 7, то е неутрално. Когато е под 7, се създава кисела среда, която е място за развитие на всички заболявания. Но когато консумираш много мед, плодове и зеленчуци и създаваш алкална среда, по-голяма от 7, пречиш на развитието на раковите клетки. За целта са необходими две неща - 1 кг картофи и 3 плика сода бикарбонат.

- Как влияят те?

Реклама

- Бенката като я разчоплиш, и започва да кърви, расте и боли - това е меланомът - рак на кожата. Ако напудриш бенката със сода бикарбонат, която е силно алкализирана, и ако вземеш един резен картоф, който също има силна алкална реакция - започват да изсмукват кръвта и гнойта, в които се намират раковите клетки. В същото време зоната, в която са разположени раковите клетки, се очертава. Три часа държиш и след това с прополисова тинктура почистваш, за да не се получи повторна реакция. Почиваш три часа и след това се прави нова атака на раковите клетки.

Постепенно тази зона на раковите клетки започва да се свива в продължение на 2-3 месеца и накрая остава само една точка. Така лечението струва само 1 кг картофи, 3 пакета сода бикарбонат и прополисова тинктура, която я има навсякъде в пчеларските магазини.

- А за други тежки заболявания има ли подобен лек от природата, който е лесен за набавяне и изпълнение?

- Да вземем човек с бъбречна недостатъчност. В болница го регистрират и след време креатининът се увеличава, започва хемодиализа, а малко по-късно се стига често до фатален край. Първото нещо е да прочистим кръвоносните съдове от плаки. Направим ли го - първо предотвратяваме атеросклерозата, тъй като кръвоносните съдове стават по-еластични, а тогава предпазваме организма от инфаркт и инсулт.

Едно клонче от чемшира го нарязваме на дребни парченца, слагаме 1 с.л. в 450 г вода. Запарва се и се пие.

Една жена ме потърси и ми каза, че има показател 156 за креатинин. След като пи отварата от чемшировите клончета, за две седмици показателите й се смъкнали на 82. А между 40 и 80 е границата. Казах й да пие още седмица, докато влезе в норма. А в същото време знам за хора, които си отидоха в подобни случаи.

Така е и при пиелонефрита - друго тежко бъбречно заболяване. Ако не се лекува, бъбречните легенчета не работят и тогава урината, вместо да отива в пикочния мехур и да се изхвърли, заминава в кръвоносните съдове и оттам в мозъка и сърцето. Това е жестоко заболяване. Ще ви разкажа за Костадин Димитров от Каварна. Като ученик той заболява и е бил на смъртно легло. Лекарите са му казали да яде само млечни храни. Попада на един старец, докато е на лечение в Горна баня, и започва всеки ден да вари 250 г корени от шипка в 800 г вода по негова заръка. От тях стават 400 г вода. На три приема на ден 30 минути преди хранене, заедно с консумация на много плодове и зеленчуци в съответствие със строг хранителен режим, на шестия месец се излекува напълно. След това се ожени и му се народиха 3-4 деца, че и внуци. Онзи ден звъннах по телефона да го чуя. Вдигна жена му и каза, че имат 60 кошера и той е при тях да ги гледа.

В същото време има подобни случаи на починали хора в страшни мъки. Защото имат позиви за уриниране, отиват и не пускат капка, защото урината отива в кръвта.

Написах писмо на министъра на здравеопазването, в което му правя две предложения.

- Какви са те?

- Едното е да правим успоредно лечение, като на херпес зостер например. Това ще бъде на пациенти, които желаят да се лекуват с природни средства вкъщи, а да не лежат в болница. Вторият вариант е да направим съвместен колектив. От едната страна застават лекарите, които поставят диагнозата. Казват, че заболяването е херпес зостер. От другата страна сме аз и хората, които вече са се излекували. И всичко да бъде под наблюдението на обществото. Това го няма никъде в света.

Реклама
Реклама
Реклама