Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7736590 www.bgdnes.bg

Кортни Кокс в едно джакузи с Дейвид Бекъм (Видео)

Преди дни звездата от "Приятели" Кортни Кокс изненада всичките си почитатели, споделяйки в социалната мрежа провокативно селфи с Дейвид Бекъм, на което двамата са по бански и делят едно джакузи. Последователите на актрисата направо полудяха, засипвайки публикацията ѝ с редица въпроси. Колежката на Кокс от хитовия ситком - Дженифър Анистън, която съвсем наскоро си направи Инстаграм акаунт, също не остана безразлична към кадъра, пише dir.bg.

"Чакай... Какво се случва?", написа тя към изображението, а скоро след нея се включи и Джулиан Мур, търсеща отговор на същия въпрос.

Реклама

И ако първата снимка вдигна градусите в интернет пространството, то втората със сигурност нажежи страстите до червено. Макар на последвалия кадър към двамата да са се присъединили актьорите от "Модерно семейство" - Тайлър Фъргюсън и Ерик Стоунстрийт, наблюдателните фенове забелязаха, че брюнетката е сложила ръка върху бедрото на Дейвид.

"Накъде отива ръката ти?", е въпросът на потребителите на сайта.

Виктория Бекъм няма повод за притеснение, понеже кратко след това половинката ѝ разясни цялата ситуация. Той качи фотография, на която с Кортни четат сценария за епизод на комедийния сериал "Модерно семейство".

"Днес срещнах нов приятел на работното място", гласи посланието към фотоса, към който Виктория е поставила коментар: "Нямам търпение! Целувки".

Очевидно Кокс и Бекъм ще се включат в епизод на последния сезон на шоуто, който се снима в момента. Всъщност, не е изненада, че бившият футболист е сред гост-звездите на предаването, тъй като цялото му семейство са фенове на сериала с участието на София Вергара. През 2017 г. те дори посетиха снимачната площадка за удоволствие, като не скриха радостта си от възможността. Тогава те споделиха безброй снимки от мястото.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама