Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7737376 www.bgdnes.bg

Дженифър Анистън и Рийз Уидърпун се събират отново на екрана (Снимки)

По традиция всички бляскави премиери на американските продукции, независимо дали са в киното или телевизията, се състоят в Лос Анджелис, но не и тази на сериала "The Morning Show", който е с участието на звездите Дженифър Анистън и Рийз Уидърпун. Дебютната вечер се състоя далеч от Града на ангелите... всъщност, на повече от 4 хил. километра разстояние - в Ню Йорк, предаде Dir.bg

Преди ден величественият "Линкълн център", разположен в Манхатън, приюти всички гости на звездното събитие. Комплексът от общо 12 сгради, създаден със средствата на Джон Рокфелер, се оказа най-подходящото място за мероприятието, бележещо старта на новия сериал. И макар всички да очакват поредната доза комедия от тандема Анистън-Уидърспун, всъщност "The Morning Show" не обещава хумор, защото е категоризиран по-скоро като драма, която ще се излъчи за първи път на 1 ноември т.г. Шоуто ще проследи живота на американски журналисти, работещи в сутрешно предаване, който е наситен с безброй предизвикателства.

Реклама

За разходката по червения килим Дженифър Анистън беше избрала дълга черна рокля без ръкави и асиметрична яка. В горната си част облеклото бе вталено, а полата ѝ - разкроена. За да завърши външния си вид, тя носеше чифт висящи обеци и малка чанта в същия цвят.

Рийз се бе спряла на блестяща рокля с голи рамене, чиято дължина, за разлика от спускащия се до земята тоалет на колежката ѝ, стигаше под колената ѝ. Акцентът на облеклото падаше върху златистата лента, която украсяваше деколтето ѝ.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама