Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7928086 www.bgdnes.bg

Доктор Ненков ЧАКА второ дете

Половинката на бившия министър в напреднала бременност

Това е дар от Бог, казва лекарят

Татко за втори път ще става бившият министър на здравеопазването Мирослав Ненков. Новата половинка на лекаря - Яна Дамянова, скоро ще дари известния доктор с наследник.

Ненков има дете от брака си с бившата си съпруга Даниела Гълъбова. След като се разделиха, бившият здравен министър се залюби с няколко години по-младата от него Яна.

Реклама

Новата жена до Ненков е в напреднала бременност, видя "България Днес". Известният с огромното си чувство за хумор лекар и чаровната Дамянова се появиха на представянето на автобиографичната книга на голямата наша певица Силвия Кацарова. Ненков е голям приятел с изпълнителката на "Топъл дъжд" и нямаше как да не уважи своята близка.

Коремът на Яна, която също е лекарка, вече ясно си личи. Като истински кавалер, Ненков не пусна ръката на своята възлюбена. Той бе плътно до нея през цялото време.

"Бременността върви по план. Много се радваме, че ще ставаме родители. Яна е добре. Мечтаехме да имаме дете и ето че Бог ни го даде", каза пред "България Днес" Ненков.

Бившият министър и Яна не планират да се женят. За това намеква Доктора, както е известен Ненков, още преди месеци.

След развода си с бившата си половинка Даниела той намира отново любовта в Яна. Двамата се познават от няколко години, но наскоро откриват, че са един за друг. Виждат се често покрай работата си.

"Бяхме на "здравей" - "здрасти" - спомня си Ненков. - Не е лесно да напуснеш семейството си. Най-тежко беше за дъщеря ми Мия. С майка й й обяснихме като на възрастен човек. Все пак вече нямаше да живея с тях под един покрив. Не съм се развел с Даниела заради Яна", категоричен е Ненков.

Реклама

В интервю за предаването "Търси се" половинката на доктора разкри, че Ненков е мъжът на живота й.

"Обичам го, както никой друг. Той има нужда от любов и мисля, че му я давам", разкри тогава Яна.

Реклама
Реклама
Реклама