Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7938614 www.bgdnes.bg

Диджейка с песен за Ламбо

Технопесен е вдъхновена от артиста

Фразата "Ти знаеш ли, че имаш страшни очи" вече с модерно звучене

Емблематичната фраза "Ау, ти знаеш ли, че имаш страшни очи" на покойния Стефан Данаилов вече не е просто реплика, а песен. Технопарчето е посветено на великото творчество и мистика на Мастера и е направено от българска диджейка.

Габриела Вергилов прави музиката преди година и решава, че именно всеизвестната фраза ще звучи по време на цялото парче, което носи името "Страшни очи".

Реклама

Часове след като големият артист си отиде преди седмица, тя сподели песента, като изтъкна, че в Стефан Данаилов вижда уникален творец, дал много на страната ни. Технопарчето събра много харесвания, а слушанията му се увеличават с всеки изминал ден.

"Велик актьор, а този му филм сигурно го знам наизуст. Преди около година записах това парче, където семплирах великата реплика от великия филм с великия Стефан Данаилов. Актьор от моето детство, по когото всички тийнейджърки, млади майки, стари майки, каки и всякакви такива женски припадаха. И прочитайки тази тъжна новина, се сетих за това парче, именно вдъхновено от мистерията на прекрасния български актьор. Забавна история, въпросното парче ми беше поискано за реализацията на албум, който всъщност излезе преди броени дни, но аз отказах да го дам. Идея нямам защо. Може би защото всяка песен си има точния момент. И всяко вдъхновение заслужава своя звезден път. Просто няма как да не го споделя тук в памет на звездата от "Дами канят", сподели Вергилов.

Красавицата е добре позната на европейската техносцена. Родена е в Тутракан, но днес живее в Брюксел. Красавицата трупа огромен опит на едни от най-големите фестивали за електронна музика.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама