Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7944660 www.bgdnes.bg

Секссимволът Роан Ничъл от "Клиника на кораловия остров": Спал съм с над 200 жени,но голямата любов не срещнах!

За ролята на чистосърдечния Тоби Макграт, тайно влюбен в д-р Сам Стюард в хитовата медицинска драма "Клиника на кораловия остров" по Би Ти Ви, е поканен чаровният и привлекателен австралийски актьор Роан Ничъл. Той е роден на 4 юли 1976 г. в крайбрежния град Джералдтън. Роан израства като непокорен и разглезен от четирите си по-големи сестри младеж, който пропуска учебни занятия, за да може да сърфира със свои приятели и дори заблуждава родителите си, че се нуждае от скъпи учебници, за да може да закупи нужните му принадлежности за водния спорт. Учители и роднини очакват младият Ничъл да се посвети изцяло на спорта, но изненадващо, когато навършва 13 години, той обявява, че желае да се занимава професионално с актьорско майсторство.
"Вярвам, че открих своето призвание заради лекотата, с която заблуждавах родителите си - представях им измислена история и те ми се доверяваха. Така от една неособено приятна случка се роди нещо хубаво", споделя той.


Подобно на своята колежка Лиса Маккюн, и Ничъл следва в Западната австралийска академия за сценични изкуства, но така и не постига нейните успехи. Големият му шанс идва, когато е одобрен за ролята на капитан Раймус Антилис от фантастичната филмова сага на Джордж Лукас "Междузвездни войни". През 2006 г. той се запознава със своята колежка - привлекателната Пета Сърджънт - звезда от хитовата сага "Древните", където си партнира с нашенката Нина Добрев. След две години двамата си разменят клетви за вярност и се установят в Лос Анджелис. "Малко преди да я срещна, броих жените, с които имах интимни отношения. Станаха 199 и тя беше под номер 200. Обещах й, че няма да й изневеря. Но уви, не стана точно така", споделя искрено Роан, който продължава да се кълне, че не е срещнал голямата любов.
През 2008 г. Роан има епизодично участие в комедийния филм "Златна възможност", в който играе редом до холивудските звезди Кейт Хъдсън и Матю Макконъхи, но надеждите му скоро да получи покана за роли на голям екран се оказват неоправдани. На 42-годишна възраст въпреки всичко Роан е секссимвол. "Непрекъснато ме разпитват как се е променил животът ми след "Близо и далеко" - единствената хитова лента, в която съм участвал. Ще ви кажа. Никак. Най-много ме ревнуват обаче всички жени, до които се докосна", споделя през смях Роан Ничъл.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама