Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7981841 www.bgdnes.bg

Стенли прости изневярата на Наталия Симеонова

След 20 г. мълчание

Бившите гаджета отново стоплят отношенията

Драматичната раздяла на Стенли с Наталия Симеонова преди години породи дълга и мълчалива вражда между двамата.

След близо две десетилетия игра на мълчанка Стенли най-накрая прости на Наталия изневярата й с Денис Ризов и започна отново да контактува с нея. Почитатели на ексвокалиста на група "Тангра" го забелязват на сладка раздумка с Наталия. Според слуховете двамата рядко се виждат, но когато го правят, заравят томахавките и работят по съвместни проекти.

Реклама

Една от причините двамата с Наталия да стоплят отношенията е завръщането на Стенли на родната музикална сцена след близо 17-годишно отсъствие. Симеонова, която пише текста на най-големия хит на Стенли "Пътят към храма", се включва като текстописец и в новия му албум, който певецът издава по случай своя 60-годишен юбилей. "Чужди тела" се казва новата музикална компилация на българския Стинг. Цели три от общо десетте песни в него са по текст на бившата му изгора Наталия Симеонова. "Тамагочи", "Вън от мрака" и "Счупено сърце" са заглавията на парчетата, които ексводещата на "Море от любов" подарява на Стенли в знак на примирие.

Враждата между родните ВИП персони се заплита още когато са млади гаджета. Стенли и Наталия имат различни версии за гръмката си раздяла през 90-те. Вариантите и на двамата са свързани с изневяра. Стенли неведнъж признава, че Наталия залюбва Денис Ризов, за когото по-късно се жени, още когато дели едно легло с него. Според Наталия пък тригодишната им връзка претърпява крах по една-единствена причина и тя е, че Стенли никога не е могъл да бъде моногамен. Двамата дълго време си позволяваха да се нападат словесно в публичното пространство, като в повечето случаи именно Симеонова прави по-пиперливи изказвания по адрес на бившия и драматичните им отношения.

Явно възрастта и разумът надделяват и Стенли и Наталия съумяват да възродят приятелството си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама