Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8118697 www.bgdnes.bg

Братът на Мария Игнатова я иска в заведението си

Павел върти бизнес за милиони, помага на сестра си

Вече се разбра, че най-харизматичните красавици на екрана - Алекс Раева и Мария Игнатова, ще правят шоу всяка вечер. Интересното в случая е, че идеята е на брата на Мария - Павел. Бизнесменът, който върти милиони от бизнес със заведения, е решил, че най-добре ще е двете мацки да започнат всеки ден в едно от най-печелившите заведения в София, на което е управител.

"Хората ще полудеят по шоуто ви с Алекс Раева. Много сте талантливи, а и досега комици с шоу са предимно мъже, жени няма. Това ще е бум", споделил Павел със сестра си Мария. Красавицата, която вече чукна 40 години, обаче решила първо да се увери, че хората ще харесат изпълненията им с Алекс на първото им общо участие като тандем и след това да взимат решение.
Двете момичета ще правят комедийно шоу, което ще е в средата на февруари. В него Игнатова ще се появи с шапка от пържоли, както вече го е правила в "Пълна лудница".
"Само още няколко метра кренвирши има да ми инсталират по тялото и всичко ще е наред", смее се Мария. Цялата тази свинщина ще се наложи, за да може комичката да влезе в кожата на Лейди Гарга.
Освен че Мария Игнатова е една от най-добре печелившите водещи, цялото й семейство върти сериозен бизнес и тъне в лукс. Проверка в Търговския регистър показва, че брат й Павел, който е с четири години по-малък от нея, е съсобственик на едно от най-популярните заведения в София. Павел Игнатов е съдружник в него с още шест човека. Приходите за последните няколко години са впечатляващи - около милион лева.


Любопитното е, че част от детството на Мария и Павел преминава в Либия, където майка им работи като инженер-химик. Когато семейството се връща в България, бракът на родителите им пропада. Децата изненадващо научават една вечер от татко си, че ги напуска. Те остават при майка си, но не прекъсват контакта си с него. Перипетиите сплотяват още повече брат и сестра и до днес те се разбират само с поглед. Преди да срещне първия си мъж - бизнесмена Петко Димитров, от когото има син Виктор, Мария изживява любовен роман с небезизвестния бизнесмен Александър Сталийски. По същото време пък брат й Павел е гадже с манекенката и бивша тв водеща Вили Сечкова, която сега е жена на Сталийски. След като Мария и Рачков се разделиха, плъзнаха всевъзможни слухове за края на отношенията им. Една от водещите версии е, че красавицата е отказала да роди дете от актьора и това сложило край на връзката им. Самият Рачков има син от първата си жена - актрисата и сценаристка Христина Апостолова. В момента тя е съпруга на известния продуцент Евтим Милошев.
"България е единствената страна в света, където красотата и парите са порок. Живяла съм къде ли не, пътувала съм много, такова чудо никъде не видях. Докато не си променим мисленето, докато не спрем да гледаме в купичката на другия, а не да се опитваме да напълним своята, няма да се оправим", коментира факта, че постоянно й завиждат, красивата Мария Игнатова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама