Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8138118 www.bgdnes.bg

Брад и Джен сдобрени от Кортни

Звезда от "Приятели" е сватовница 

Най-харесваната холивудска двойка е сгащена в крачка.
След дълги години на мълчание и раздори Брад Пит и Дженифър Анистън се помириха. Причината това да се случи е колежката на Джен от сериала "Приятели" Кортни Кокс. 55-годишната актриса е повече от щастлива от топлата среща на Дженифър Анистън и Брад Пит на церемонията по награждаването на SAG . Освен това според "Сън" бившите съпрузи не биха могли да си разменят приятелски прегръдки същата вечер, ако не беше помощта на Кокс в помиряването на бившата двойка. Кортни изигра ключова роля във факта, че Дженифър и Брад започват отново да си говорят след болезнена и дълга почивка.
"Повече от всичко Кортни искаше да види най-добрата си приятелка да се събере отново с мъжа, когото тя никога не е преставала да обича. Те се помириха до голяма степен благодарение на Кортни. Именно тя даде на Брад новия номер на Дженифър", казва близък до звездите пред изданието.
След церемонията за връчването на наградите на американската Гилдия на филмовите актьори (SAG) Кортни хареса публикации в социалните медии, че Пит и Анистън все още се обичат. 50-годишната Дженифър и 56-годишният Брад са женени в продължение на пет години. Още преди да бъде официализиран разводът, той започна афера с Анджелина Джоли.


Според източник от антуража на актьорите няколко години по-късно Кокс се изправи пред Пит на благотворителен концерт.
"Джен е споделяла на Кортни, че страда заради загубеното приятелство с Брад. Когато го срещна, Кортни даде новия й номер и каза, че Джен ще се радва да поговори с него", разкрива запознат.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама