Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8196221 www.bgdnes.bg

Елтън Джон продължава турнето си, въпреки пневмонията

Елтън Джон ще изнесе останалите концерти в Нова Зеландия и Австралия, макар че му се наложи да напусне сцената в Оклънд, защото загуби гласа си, съобщиха Асошиейтед прес и ДПА.

Елтън Джон е болен от пневмония, но тя не е тежка. Лекарите са го уверили, че ще се възстанови. По тяхна препоръка 72-годишният певец отлага с един ден утрешния си концерт в Оклънд - за сряда. Той ще пее в Оклънд и в четвъртък. След това ще изнесе седем концерта в Австралия, преди да продължи турнето си в САЩ и Канада.

Реклама

Вчера Елтън Джон пя повече от два часа в Оклънд, преди да загуби гласа си и да напусне сцената с чужда помощ. По-късно той обясни на феновете си в Инстаграм, че вече е знаел за пневмонията, но въпреки това е решил да не отлага концерта, припомня БТА.

Елтън Джон започна прощалното си турне "Farewell Yellow Brick Road" през септември 2018 г.

Миналата седмица Елтън Джон пя на церемонията за наградите "Оскар" в Лос Анджелис. Той спечели приза на американската киноакадемия за най-добра оригинална песен с "(I'm Gonna) Love Me Again" от филма "Рокетмен". Елтън Джон има два "Оскар"-а, пет "Грами"-та и "Тони".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама