Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8239544 www.bgdnes.bg

Космически камък бори коронавируса

Нова нестандартна надежда

Над 40 болести съм лекувал с извънземната му структура, от които и хора с рак, казва инж. Цоло Петков

"Има големи шансове космическият ми камък, който съм нарекъл "Всички цветове", да се пребори с коронавируса. Досега не е имало случаи, при които той да не помогне. Затова съм обнадежден. Над 40 болести досега съм лекувал с извънземната му структура. Това е лечебният камък."
В това бе категоричен инж. Цоло Вълчев Петков от град Шивачево. Според геолога камъкът се намира единствено и само в Средна Стара планина и има космически произход. Самият той го открива случайно преди повече от 20 години, воден от заръки на ямболската знахарка Пенка Каракабзамакова, която му посочва определени местности в Балкана. От знахарката инж Петков получава определения маршрут, който следва да извървява, докато открие камъка. Попада на него по същия сюрреалистичен начин, след едно подхлъзване, по който и получава указанията на знахарката за даденото землище. Геологът е озадачен от находката си, но е категоричен, че до момента такъв тип камък не е познат. От тогава до сега 80-годишният инженер посвещава живота си на изследването на камъка и лечението с него. По думите му намереният през 1999 година камък е скъпоценен, с космически произход и с непознати до момента земни съставки.
Това кара геолога да отнесе намерения камък за изследвания в редица институти и лаборатории. Изследвания правят и в Института за ядрени изследвания и ядрена енергетика към БАН в София, както и в Минно-геоложкия университет в София.

Реклама


Установено е, че камъкът, който е зелен или светлозелен на цвят, има люспесто-зърнеста структура, а самите му зърна са кухи. Според инженер Цоло Петков именно кухите зърна крият много тайни и загадки. Той твърди, че уникалните свойства и невероятни качества на камъка са на границата на човешкия разум и имат лечебни свойства. Нещо повече: минералът има излъчване и може да превръща енергиите от един вид в друг. Излъчването, което е в невидимия спектър, е заснето с Кирлианов апарат в Научноизследователския център по медицинска биофизика през 2007 година.


Докоснали се до камъка твърдят, че когато той се вземе в ръка, предизвиква затопляне, което се простира по цялата дължина на ръката, след което се появява усещане за тежест, боцкане. Откривателят на камъка е категоричен, че това е и лечебният ефект на камъка, който се осъществява чрез балансиране на състоянието на нервната система.
Според Цоло Петков всички болести започват с нарушени функции на нервната система, както и че всяко едно заболяване в основата си има психически стрес и неотработена травма. Направени снимки с Кирлианова фотография на камъка показват, че той има силно излъчване, което се променя след употребата, като на места лъчението на камъка изтънява, а на други места се изтегля като пламъче, така сякаш камъкът "знае" от какво има нужда енергийното тяло на пациента и започва да работи върху него. Геологът е категоричен, че специалният камък може да бъде полезен и да помогне в лечението на много болести и поради факта, че уникалните свойства и структура на камъка имат предпоставки за наноматериал за нанотехнологиите и имат потенциал да генерират и възможности за големи открития в медицината.
Камъкът, носен като амулет от човек, в района на т.нар. четвърта чакра, наричана още "сърдечен възел", може да направи чудеса: през нощта, когато човек спи и тялото му е в пълен покой, камъкът се придвижва до врата му, като така тушира проблемите и лекува съответната чакра. По същия начин камъкът се държал и при пациенти с болки във врата. От близо 20-годишната си практика с камъка и лечението на много пациенти инж. Петков е категоричен, че скъпоценният камък, който се намира в Средна Стара планина, може да лекува следните заболявания: ошипяване на врата, раменните стави и плексити, щитовидната жлеза, спазми на сърдечния мускул, дископатии, рак, разширени лумбални прешлени, артрити, кожни заболявания, сред които и псориазис. При последните според Цоло Петков се приготвя специален мехлем в определени пропорции от чист аптекарски вазелин, който се смесва с определена пропорция от фино стрит прах от камъка.
"Вече съм изпратил и в САЩ от камъка. Получих обратен отговор, че някои от летците и космонавтите, както и бойците от военните лагери го носят за късмет и здраве. В "страната на мечтите" е установено, че космическият камък поддържа кръвното налягане на постоянно ниво, което е особено важно за летците и космонавтите. Предполага се, че и снимките на камъка имат лечебни свойства.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама