Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8404368 www.bgdnes.bg

Фолклорната певица Теди Еротеева: Останете вкъщи!


"Искам да ви призова да останете вкъщи. Бъдете отговорни към себе си и околните!".


Този апел отправя фолклорната певица Теди Еротеева. Тя публикува свое видео от вкъщи, в което показва на своите приятели и почитатели как минава един ден под карантина.


"Много е важно да миете ръцете си с антибактериален сапун. Мийте местата и под ноктите, особено дамите с голем маникюр, защото там могат да се задържат много болестотворни микроорганизми", съветва изпълнителката на "Гоце ми отиде во Солуна града", която е дипломиран магистър-фармацевт, работи в аптека от три години.

Реклама


Във видеото тя спoделя, че всяка сутрин започва с чаша топла вода с цял изстискан лимон. "В него има много витамин С. Той пречиства и детоксикира. После правя коремни преси, клякания и други упражнения, които могат да се взаимстват от видеа в интернет. После се отдавам на медитация, по време на която пускам тиха и успокояваща музика. По този начин се зареждам с енергия и пречиствам организма си", разказва единствената народна певица-фармацевт у нас.


Тя съветва дамите да си правят маска за релаксираща терапия на лицето. Най-подходящото време за нея е след излизане от банята, когато порите са отворени.


Какво още споделя фолклорната изпълнителка, вижте във видеото. А за повече видеа вижте в личния й профил в Youtube.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама