Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8469277 www.bgdnes.bg

Майката на топмоделката Еридина Лозанова: Николета и Ники да се оженят след кризата!

56-годишната жена не е затворила магазина си и продължава да работи

Николета и Ники Михайлов да се оженят, след като мине кризата, се надява майката на топмоделката Еридина Лозанова.
„Дали искам Николета да се ожени за Ники? Разбира се, че искам! Но това не зависи от мен, а от тях. Да ми се обичат децата и да има здраве, другото все някак ще се оправи“, споделя Еридина.
Според нея дъщерите и внуците са най-важното в живота й. „Никога не ме оставят. Ето и Николета, когато й е най-тъжно, се допитва до мен, давам й сили. Другата ми дъщеря Велина също. Двамата с баща им Киро много им се радваме“, сподели още Еридина.
„Не ме е страх от вируса, продавам си в хранителния магазин в село Караджово. В момента при мен е другата ми дъщеря - Велина. Всички много се пазим, но да са живи и здрави младите, нашето - каквото дойде“ - коментира положението със заразата майката на Николета.
56-годишната жена е жалостива и продава в селото почти на вересия. „В тези тежки за всички времена се опитвам да помагам и аз с каквото мога“, каза симпатичната жена.
Бабата на Николета също се пази и почти не излиза. Съвсем скоро семейството е отпразнувало рождения ден на сина на Велина, но тихо и скромно.
„Спазваме всичко, което нарежда щабът в лицето на ген. Мутафчийски. И се надяваме на здраве за всички близки и далечни“, обясни още Еридина.

Пловдивската бизнесменка, както наричат в селото майката на Николета, не унива, че бизнесът ще замре след карантината, защото според нея „Ако имаш желание да работиш, винаги ще се намери начин“. Колкото до дъщеря й Николета, двете се чуват почти постоянно. „Все ме пита имам ли нужда от нещо, притеснява се. В момента са в столицата заедно с Ники и малката ми внучка. Детето учи онлайн, не им е до никакви пътувания“, каза Еридина по повод на това, че манекенката имала бизнес отношения извън България, но се отложили заради пандемията.


„Мила мамо, благодаря ти, че ме буташе напред, когато отказвах да вървя. Благодаря ти, че винаги си изслушвала проблемите ми. Благодаря ти, че въпреки всички трудности никога не си ме лишавала от нищо - ти и баща ми. Честита ти Цветница, на теб и всички в семейството“, бе един от коментарите на секси плеймейтката, който тя пусна в инстаграма си секунди преди да настъпи големият християнски празник Цветница. Тази година Николета ще боядисва яйца с дъщеря си, а футболистът от националния ни отбор по футбол Ники Михайлов ще се погрижи за покупките. „Може би ще поръчат по интернет, не знам дали изобщо излизат. И те се притесняват от коронавируса“, смята Еридина Лозанова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама