Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8619267 www.bgdnes.bg

Миска пише книга за принцеси

Анна Стефанова има идеята от 7 години, но я реализира покрай карантината

Носителка на две корони за красота написа детска книжка!
Мис България Европа 2017 г. Анна Стефанова успява да реализира мечтата си по време на карантината.


"Идеята за детска книжка я имам от 7 години, но все не успявам да го направя. Това ми беше като мечта, вътрешно усещане, носих си го в мен и сега покрай карантината успях да я превърна в действителност. Исках да създам нещо, което ще остане дълготрайно във времето, нещо краси во и много мило за мен - книга за принцеси", сподели пред "България днес" Анна.

Реклама


Книжката носи името "Принцеса Анна", а авторката й разкрива, че двете й деца много са я харесали и я носят навсякъде със себе си. "По-големият ми син си има и посвещение, пази я и я разнася с него. Много му харесва", смее се красавицата, която успява закратко да се включи и в предаването "Мастър шеф".


Анна разкрива, че страстта й към писането идва още от ранна възраст, а първите си творби написва като тийнейджърка. Книжката разказва историята на принцеса Анна, мечтите й и приятелствата й. С книжката си, авторката иска да призове малките си читатели да се радват на живота и да ценят приятелите си. Заради епидемиологичните мерки,

Анна се надява творбата й да има представяне пред малките й почитатели и се надява това да стане в Дена на детето - 1 юни.
Писателката е категорична, че това няма да е единствената й детска книжка и има идея за продължение на тази, която да излезе около Коледа.


Миската има много разнородни таланти, като освен че намира време да пише, тя има и друга страст - готвенето. Именно кулинарното изкушение я праща в предаването ДМастършефУ, където за жалост отпада в ранен етап от състезанието. Стихия са и десертите, като в свободното си време прави луксозни ръчно правени бонбони и торти.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама