Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8704387 www.bgdnes.bg

Жената на Добромир Гущеров за ЧРД: Повече няма да убиваме животни!

Бившият депутат и съпругата му отглеждат малко куче

"Спираме с лова, повече няма да убиваме животни! Въпреки че името ми е на богинята на лова, няма да да го правим повече, тъй като вече ще се занимаваме с новия ни домашен любимец. Подарих го на Добромир за рожден ден."

Това обяви любимата на бившия депутат от БСП Добромир Гущеров Диана. Преди няколко дни бизнесменът чукна 58 години, а избраницата му го изненада с подарък - кученце. След като получил дара, Гущеров решил да спре с лова, въпреки че с Диана доскоро бяха големи почитатели на обстрела на диви животни. Двамата редовно ходеха на лов и можеха да се похвалят с различни трофеи. Наскоро любимата на Гущеров дори обстреля планински козел и позира клекнала до него с пушка снайпер в ръка. След като си взели домашния любимец, двамата решават вече да не стрелят, а да се грижат за животните.
Рожденият ден на Гущеров се проведе в Силистра, където бизнесменът държи в града шестетажен луксозен хотел-ресторант, който включва три заведения за хранене и нощен бар. Всяка една от 79-те стаи е в различно обзавеждане в стил XVIII-XIX вeк.

Реклама


Според слуховете Гущеров не изпускал от поглед политическата обстановка у нас, но твърдо смятал, че няма място в БСП. След като напусна политиката, бившият депутат се отдаде изцяло на бизнес.
Въпреки че е желан да участва в идващите избори, бизнесменът в момента се е отдал на любовта си към красивата Диана и внуците.
Гущеров и настоящата му съпруга имат по един драматичен развод зад гърба си, но официално са семейство от пет години.


Зaради Диана Русанова Гущеров-старши отслабна с цели 54 кг. Според близките им като типичен представител на зодия Бизнаци бизнесменът имал забавна двойнствена природа - хем е цар на прагматичните сметки, хем е романтична натура. Преди години Гущеров е продуцент на "Клуб НЛО" и днес си спомня за предаването като за "завършила, но не съвсем любов". Дори текстовете на някои от песните са негови. Сред най-популярните му са "Тиха коледна" "Сватба" и "Фирмаджия".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама