Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8731238 www.bgdnes.bg

Джорджано МЪКНЕ камъни в раницата, ще замеря с тях неприятели

Докато минава прехода Ком - Емине

Пияни туристи не оставят изпълнителя да се наспи в хижата

С камъни е пълна раницата на Джорджано. С тях бившият брадър ще замеря "неприятелите", които срещне по време на прехода Ком - Емине.
Младият изпълнител се впусна в тежкото предизвикателство да мине най-дългия маркиран пешеходен туристически маршрут в България.
Джорджано не се страхува от гадинките или от лоши хора, които може да срещне по пътя. Той се запасява периодично с камъни, за да се брани, ако му се наложи. Освен тях в огромната раница Джорджано носи няколко чифта обувки, дрехи и малко храна.
Риалити звездата вече стартира прехода. До хижа "Ком" той стига с влак.
Певецът, станал популярен с нестандартния си стил на пеене, още от първия ден бере ядове.


В хижа "Ком", откъдето стартира, Джорджано не успява да мигне и за секунда. Причината - в постройката се вихри джамборе, продължило до ранни зори.
"Музиката беше силна. И не можах да спя. Въпреки това съм с много положително настроение", признава Джорджано.


Бившият брадър си води дневник по време време на пътешествието. В него той описва всеки детайл от това как преминава денят му. В дневника си певецът споделя и с какво се храни.
"Неделя (21 юни – бел. авт.) тръгнах в 7:15 ч. от хижа „Ком“. На върха бях в 8:40 ч. Тръгнах към прохода Петрохан. Бях там в 13 часа. Хапнах картофи със сирене на барчето на прохода. Настаних се за нощувка в творческа къща "Петрохан"", споделя Джорджано.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама